www.car.cz
 

OffroadSport.cz odhalil svůj nový dakarský design
     28.11.2008 15:02 - tisková zpráva


Profesionální závodní stáj OFFROADSPORT.CZ, jediný tým reprezentující Českou republiku na nejnáročnější rally světa – DAKAR 2009 v kategorii automobilů T1 v čele s úřadujícím mistrem ČR Miroslavem Zapletalem, poprvé představila fanouškům nový design svých závodních vozů a kamionů.

Potřebu zmodernizovat vzhled celého týmu vyjádřil šéf týmu M. Zapletal již v létě tohoto roku. Jak sám řekl: „Já jen určuji základní barvy a poté rozhoduji jednoduchým kritériem: líbí – nelíbí.“

Zadání zpracoval člen týmu a nový navigátor Miroslava Zapletala Tomáš Ouředníček:
„Nejdříve jsme vytvořili nové logo, které jsme zveřejnili již v srpnu.
Poté nový web, propagační předměty.Následovaly závodní kombinézy.

Největším oříškem byla změna základní barvy našeho Mitsubishi. K Mitsu patří přece červená, ovšem naše barvy jsou černá, stříbrná a oranžová. Po týdnech hledání a experimentování se nám s grafikem společnosti MusicData, Oldřichem Lemperou, a s velmi kreativním pracovníkem společnosti Yashica, Petrem Procházkou, podařilo najít nejlepší řešení: dostatečně „agresivní“ závodní styl v barvách a duchu našeho týmu.“

„Je to dračice“ dodává Robert Randýsek, dlouholetý člen týmu, pilot závodního speciálu MAN, při pohledu na Mistubishi L200 „chce se Vám nasednout a sešlápnout plyn naplno!
I náš MAN mi připadá v nových barvách ještě rychlejší.“

Celým novým designem se prolíná týmové motto: READY TO WIN!
Tým mechaniků pod vedením šéfmechanika Petra Zábranského intenzivně pracoval mnoho dní i nocí, aby byla technika opravdu READY. Řada technických problémů byla odstraněna, a tak mistr Miroslav Zapletal věří v úspěšné dojetí do cíle.

Velmi náročná lakování a polepy na všech vozech, které se zúčastní Dakarské rally, se podařila realizovat v extrémně krátké době i díky vysokému profesionálnímu nasazení pracovníků společnosti Yashica.

Všechny vozy tak mohly vyjet na technické přejímky do francouzského Le Havre již 25. listopadu.
„Chceme být nejrychlejší a také nejhezčí!“ žertuje Tomáš Ouředníček.

Miroslav Zapletal: „Našim fanouškům, soudě podle prvních reakcí, se nový vzhled velmi líbí. Doufejme, že si získáme i srdce diváků v Jižní Americe.
Jaké budou reakce našich konkurentů ještě nevíme, ale snad jim umožníme obdivovat náš nový design pouze zezadu!“

Nyní se tým již soustředí pouze na úspěšné zvládnutí přejímek na Dakar 2009.

Do startu zbývá jen 37 dnů!

Děkujeme všem našim partnerům. Vážíme si Vaší podpory. Díky Vám můžeme vyhrávat! 

PR


 
 
Fotogalerie:   Baja Slovakia 2008 opět na písku v Senici, foto Roman Langer

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose