www.car.cz
 

Vítěz soutěže "Vyhrej jízdu v dakarské TATŘE" je již znám
     3.12.2008 16:44 - tisková zpráva


Petr Mailing vítězem soutěže "Vyhrej jízdu v dakarské TATŘE"

Dalším vítězem soutěže "Vyhrej jízdu v dakarské TATŘE" se stal pan Petr Mailing z Prahy 4. Losování provedl osobně Karel Loprais alias Monsieur Dakar, šestinásobný vítěz Rallye Dakar. Upřímně GRATULUJEME!

Soutěž o tento nevšední zážitek však pokračuje. Pravidelně losujeme výherce, který dostane možnost aktivní účasti na ostrém testování Loprais Tatra Teamu. Pozvánka se samozřejmě vztahuje i na doprovod. Neváhejte proto a navštivte náš dakarský e-shop, kde můžete zahájit svou cestu na testování.

Účastníkem soutěže se automaticky stává každý zákazník týmového e-shopu, který si objedná minimálně 1 kartón energetického nápoje Loprais Drink nebo Energy drink 69. Na začátku každého měsíce vylosuje Karel Loprais ze všech objednávek došlých v předchozím období jednoho výherce. Výherce budeme s předstihem kontaktovat za účelem dohodnutí místa a termínu testování.

Zároveň bychom Vás chtěli upozornit na novou akci v našem e-shopu.

Vánoční dakarské bonusy:

ke každé objednávce týmové mikiny Skapix zdarma týmová čepice a DVD Central Europe Rallye ke každé objednávce týmových triček Tripafalsh a Skrat zdarma DVD Central Europe Rallye ke každé položce v e-shopu navíc plakát s podpisem a duo pack energy drinks Loprais & 69 akce platí od 1.12.2008 do konce Rallye Dakar 2009


Přejeme Vám příjemné nakupování.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Podzimní testy na Dakar 2009 Tatry Loprais týmu v Senici, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose