www.car.cz
 

Přijíždí k nám nejlepší Golf všech dob
     3.12.2008 20:23 - tisková zpráva


Na český trh přijíždí nejlepší Golf všech dob
• Cena nového Golfu začíná na 359 900 Kč
• Prodej bude zahájen 15. prosince

Praha, 2. prosince 2008 – Volkswagen uvádí na český trh svůj nejdůležitější model: nový Golf. Nejprodávanější vůz v Evropě, jehož se dosud vyrobilo více než 26 milionů exemplářů, bude v České republice k dostání za cenu od 359 900 Kč se zážehovým motorem o objemu 1.4 litru (59 kW / 80 k), a to včetně poloautomatické klimatizace a rádia s CD a MP3 přehrávačem.

Čistý a efektní design nového Golfu ukazuje celé značce Volkswagen cestu do budoucnosti. Jeho akustické vlastnosti a celkový komfort pak boří hranice mezi třídami. Inovativní motory a převodovky snižují spotřebu až o 28 procent. Všechny pohonné jednotky zároveň splňují limity budoucí emisní normy Euro 5.

Asistenční systémy jako adaptivní tempomat ACC, adaptivní povozek DCC a automatický parkovací asistent Park assist přinášejí na palubu Golfu špičkové technologie. O maximální úroveň bezpečí se starají také nové sériové doplňky: ESP s vylepšenou odezvou v celém rychlostním spektru, nadále optimalizované ochranné destrukční zóny, sedm airbagů včetně kolenního airbagu řidiče, speciální hlavové opěrky působící proti poranění krční páteře, detektor zapnutí bezpečnostních pásů na zadních sedadlech a automatická světla pro denní svícení.

Nový Golf také proto obdržel v nárazovém testu Euro NCAP maximální počet pěti hvězdiček.


Import VOLKSWAGEN Group, s.r.o.
AC&C Public Relations
Kontakt: Jan Klíma
www.volkswagen.cz 

PR


 
 
Fotogalerie:   Ochutávka z Výstavy Český okruhový zázrak pohledem Martina Straky

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose