www.car.cz
 

Zelené stromečky pro Kapku naděje budou pomáhat
     11.12.2008 11:22 - tisková zpráva


Se začátkem adventu se na čerpacích stanicích Shell objevily zelené stromečky pro Kapku naděje

VĚRNÍ ZÁKAZNÍCI SHELLU PRO KAPKU NADĚJE
V Praze 11. prosince 2008 – Se začátkem adventu se na čerpacích stanicích Shell objevily zelené stromečky, vyrobené dětmi z transplantační jednotky hematologického oddělení Fakultní nemocnice v Motole. Mají věrným zákazníkům Shellu připomenout možnost věnovat své SMART body Nadačnímu fondu Kapka naděje a pomoci tak dětem s poruchou krvetvorby nebo s nádorovým onemocněním. Za každý darovaný SMART bod poukáže společnost Shell na konto nadace 1 Kč.

Děti z transplantační jednotky hematologického oddělení II. dětské kliniky Fakultní nemocnice v Motole vyrobily pro společnost Shell zelené stromečky, které mají zákazníkům čerpacích stanic připomínat předvánoční čas a členům věrnostního klubu SMART navíc možnost věnovat nasbírané body nadačnímu fondu Kapka naděje.

Shell již řadu let podporuje Kapku naděje tím, že na její konto poukazuje celoročně 1 Kč za každý darovaný SMART bod. Tato vánoční kampaň navazuje na úspěšný pilotní projekt z loňského roku, kdy se na čerpacích stanicích objevili papíroví andělé, kteří pomohli výrazně navýšit množství peněz darovaných nadaci. Celková částka ve výši přes 1,3 milionu korun byla použita na podporu projektu Banky pupečníkové krve.

„Naše zkušenost s loňskou vánoční kampaní byla velmi dobrá. Z celkové roční částky předané nadaci se během vánočního období podařilo vybrat více než jednu třetinu. Věřím, že nejméně podobně štědří budou naši zákazníci i o letošních Vánocích,“ uvedl Petr Šindler, zodpovědný za vnější vztahy společnosti Shell v České republice.

„Když se řekne slovo Vánoce, každý si jistě představí šťastné dětské oči u zářícího stromečku a spoustu dárků pod ním. Vánoce vnesou do našich rodin alespoň trochu klidu a pohody i v této složité době. Bohužel je mnoho dětí, kterým nemoc nedovolí naplno prožívat tu hřejivou vánoční atmosféru a jejich rodiče nemohou mít úsměv na tváři. Velice si proto vážím dlouhodobé spolupráce se společností Shell a jsem moc ráda, že jsou mezi námi stále lidé, kterým není osud nemocných dětí lhostejný.

Chtěla bych touto cestou jménem svým i jménem celého týmu NF Kapka naděje poděkovat všem přispěvatelům, kteří prostřednictvím SMART bodů dávají nemocným dětem šanci na uzdravení. Děkujeme, že s námi pomáháte,“ říká Vendula Svobodová, prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje.

Jak přispět svými SMART body na konto Kapky naděje? Stačí požádat obsluhu čerpací stanice Shell, aby z příslušného SMART konta odečetla počet bodů, které zákazník zapojený do programu SMART chce Kapce naděje věnovat. Společnost Shell následně poukáže na konto nadačního fondu 1 Kč za každý darovaný SMART bod.

Členové věrnostního programu SMART mohou získat až 3 SMART body za natankování 1 litru Shell V-Power a 1 SMART bod za 1 litr standardního paliva. SMART body ale sbírají i za nákup olejů Shell Helix a množství dalších produktů v prodejních sítích čerpacích stanic Shell. Pokud se tedy rozhodnou darovat např. 100 SMART bodů ze svého konta, přispějí nadačnímu fondu Kapka naděje sumou 100 Kč.

O programu SMART:
SMART je nejstarším věrnostním programem pro zákazníky čerpacích stanic působících na českém trhu. V České republice byl spuštěn v roce 1998 a počet zákazníků společnosti Shell, kteří se do něj zapojují, každým rokem stoupá. Řidič, který se stane členem tohoto programu, sbírá prostřednictvím elektronické SMART karty body za každé natankování nebo za nákup olejů Shell Helix u čerpacích stanic Shell v České republice.

Nasbírané body pak motorista může vyměnit za produkty ze SMART katalogu.
V současné nabídce je přes 200 různorodých produktů – od potravin a nápojů, přes služby mycích linek na čerpacích stanicích až po příslušenství k automobilům, hračky a hry, potřeby pro domácnost a zahradu, praktické věci pro sport a volný čas či sběratelské kousky pro fanoušky Ferrari. Řidiči mohou také využít možnosti darovat SMART body nadaci Kapka naděje.

Více informací o akci naleznete na: www.shellsmart.com nebo na čerpacích stanicích Shell v ČR.
Royal Dutch Shell plc Společnost Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglii a Walesu, má centrálu v Haagu a její akcie jsou kótovány na burzách v Londýně, Amsterdamu a New Yorku. Společnost Shell působí ve více než 145 zemích světa v oblastech průzkumu a těžby ropy a zemního plynu, výroby a marketingu kapalného zemního plynu a zkapalňování zemního plynu, dále výroby, marketingu a přepravy ropných produktů a chemikálií a projektů zabývajících se obnovitelnými zdroji energie zahrnující větrnou a solární energii.


AMI Communications                      Shell Czech Republic
Dana Frumarová                              Petr Šindler
Senior Account Manager                Vnější vztahy


 
 
Fotogalerie:   Jak tankovat bezpečně ...

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose