www.car.cz
 

Desítka vozidel Massif pro summit předána italským složkám civilní obrany
     18.12.2008 11:02 - tisková zpráva


Deset vozidel Massif pro G8

V Římě odevzdala společnost Iveco 10 vozidel Massif italským složkám civilní obrany. Slavnostní předání proběhlo 4. prosince 2008 a bylo doplněno tiskovou konferencí, kterou vedl italský premiér Silvio Berlusconi. Zároveň byl oznámen program setkání G8, jež se uskuteční na počátku června 2009 na ostrově La Maddalena, který je součástí Sardinie. Itálie navíc v lednu 2009 převezme předsednictví skupiny G8. Deset vozidel Massif bude zabezpečovat logistickou podporu summitu G8.

Na tiskové konferenci nechyběl ani ministr zahraničních věcí Franco Frattini a Guido Bertolaso, vedoucí oddělení civilní obrany, které odpovídá za bezpečnost a organizaci střetnutí států G8. Klíče od deseti vozů Iveco předal Paolo Monferino, generální ředitel společnosti Iveco, do rukou Guida Bertolasa.

Massif je nejnovější přírůstek do rodiny Iveco a znamená vstup značky do segmentu lehkých terénních vozidel. Massif je ideálním vozem pro výzvy, kterým musí denně čelit civilní obrana. Off-road Massif byl navržen a vyvinut pro náročné operace a profesionální využití a poradí si i v tom nejnáročnějším terénu.

V případě zájmu o video k této tiskové zprávě prosím navštivte: www.thenewsmarket.com/iveco

Iveco
Automobilka Iveco navrhuje, vyrábí a prodává širokou řadu lehkých, středních
a těžkých užitkových vozů, off-road nákladních vozů, městských i meziměstských autobusů a speciálních vozů určených k hašení požárů, na jízdy mimo cesty a silnice, pro civilní obranu a ochranu obyvatel.

Společnost Iveco zaměstnává cca 26 000 lidí a provozuje 27 výrobních jednotek
v 16 zemích na světě. Při výrobě svých vozů používá špičkové technologie vyvíjené v 5 výzkumných centrech. Kromě Evropy jsou továrny společnosti také v Číně, Rusku, Turecku, Austrálii, Argentině, Brazílii a Jižní Africe. Technickou podporu kdekoli na světě, kde pracují vozy Iveco, zaručuje více než 4 600 servisních míst ve více než 100 zemích

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Policejní Passaty předány

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose