www.car.cz
 

Jim Clark Revival nebude na Hockenheimu!
     20.12.2008 15:43 - Vladimír Rožánek


Tradice pořádání závodů FIA Historic Grand Prix na Hockenheimringu platila jen doteď. Příší rok se tento svátek historických vozů musí konat jinde, protože se změnil kalendář DTM.

Možností by bylo uspořádat tento podnik ve Spa, ovšem dubnové počasí právě této možnosti mnoho nenahrává. Jim Clark Revival se tak musí vyřešit během vánočního volna, protože možnost uspořádat tento svátek historiků na Hockenheimu již padla.

Pořadatel, pan Bredhauer je rozhořčen skutečností, že jeho 5 let usilovné práce teď dostalo velkou ránu. Všechny ostatní termíny byly po diskusi s promotéry dalších sérií, které se JCR zúčastňují, zamítnuty. Uvidíme tedy, kde se nakonec pojede, protože situace není vůbec jednoduchá. Kalendáře většiny závodních sérií totiž již své datumy předběžně oznámily.

A DTM startuje 17. Května. Ale v tomto termínu se Jim Clark Revival jet nemůže. Ovšem již za rok chce promotér zajistit znovu termín na konec Dubna, jak již zmiňuje 5-ti letá tradice FIA Historic Grand Prix.

Vláďa Rožánek

Jim Clark Revival 2009


 
 
Fotogalerie:   Letošní výběr Josefa Hory -okruhy 2008

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose