www.car.cz
 

Vánoční televizní MOTORTIP 2008 - hlavně ve znamení blížícího se Dakaru ! A nejen to !
     28.12.2008 21:10 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip nabízí ve svém posledním dílu roku 2008 tradičně řadu příspěvků z nejen tuzemského motoristického dění. Převažuje tématika rychle se blížícího Dakaru 2009, která se pojede premiérově v Jižní Americe již od 3. ledna. Ale nejen to.
 
„Ohlédneme se za letošními Středoevropskou rallye i portugalskou PAX rallye, které obě mají s Dakarem hodně společného a hlavně Portugalsko pak bylo poslední letošní možností přípravy na nový ročník, zatímco Maďarsko a Rumunsko a jarní CER nahradily zrušenou africkou soutěž. Věnujeme se i dalšímu světovému rekordu, který pokořil David Vršecký s českým speciálem Buggyra i novinkám k premiérové lednové Autoslide Pardubice, která startuje již za několik dní. Podíváme se také na Mikuláš rallye do Maďarska i na nové velmi rychlé vozy, Passaty R 36, které má nyní česká dálniční policie.
 
Dále se věnujeme i přípravám českých posádek na rychle se blížící lednový Dakar, včetně představení všech českých posádek, kterých je rekordní počet.Krátce se ohlédneme za motokrosový šampionátem družstev  v Kaplicích, včetně pozvánky na lednový halový arenacross v brněnském Rondu a připomene i další rychle se blížící akci na dohled českých hranic, kde brzy odstartuje Janner rallye. Na závěr si s námi můžete zasoutěžit o pěkný nástěnný kalendář na rok 2009 týmu Jirky Janáka,“ vypočítává šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek jednotlivé příspěvky.
 
Příští - první lednový MotorTip - bude patřit mimo jiné šampionátu FIA GT 3 a úspěšnému českému týmu MM racing, jehož je pořad mimochodem mediálním partnerem. Tým skončil v šampionátu 2008 na celkovém výborném čtvrtém místě a druhém mezi značkami ( Corvette). A chybět nebudou další informace k Dakaru, včetně několika rozhovorů a další motoristické zajímavosti.
 
„Přeji našim divákům a příznivcům i přes současnou krizi úspěšný vstup do Nového roku i celý nadcházející rok bez karambolů a bez problémů. Kolegům a spolupracovníkům děkuji za jejich vydatnou pomoc,“ zakončuje Pavel Jelínek.
 
MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Novinkou pak je vysílání na celostátní  čistě motoristické televizi SPORT 5, kde má pořad premiéru vždy již v pátek v podvečer a o víkendu pak několik repríz. Podrobný týdenní programy tohoto kanálu najdete zde: http://www.e-auto.cz/tvsport5/
 
Na internetu stačí kdykoliv kliknout na adresu http://www.tvlitomericka.cz/porady/motortip-vanocni.html  a pořad se okamžitě, kdykoliv spustí. (pokud se stránky nespustí po kliknutí na tento odkaz, adresu zkopírujte a vložte….). Další možnost zhlédnutí pořadu je také na www.i-vysočina.cz
 
Zájemci si případně mohou napsat o DVD s vybraným pořadem !!
 
Několik starších MotorTipů můžete vidět zde:
 
Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),
http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize )
http://www.tvlitomericka.cz ( televize Litoměřicka)
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:
 
Tuning Magazíne, www.tuning-magazine.cz
Faraon video www.faraonvideo.cz
a dalším !
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
 
Kamera:
Jan Pustějovský
Lubomír Jílek
Jan Olejníček
Alois Folta
Mediasport
Yascha design
Archiv týmů
 
Spolupráce:
 
Věra Kubešová
Jane Šlouskiová
Jiří Dokulil
Martin Folta
Michal Nedbal
Hana Dvořáková
Karel Kubeš
 
Střih : Marie Trojanová
Produkce: Pavel Jelínek
Režie : Pavel Jelínek
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
 
Tisková informace pořadu MotorTip 2009 prosinec02

 
 
Fotogalerie:   Berounský vrch 2008, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose