www.car.cz
 

SEAT Leon se sportovními vavříny za cenu 300 000 Kč
     31.12.2008 16:49 - tisková zpráva


SEAT SLAVÍ MISTROVSKÉ TITULY VE WTCC 2008 SE SVÝMI ZÁKAZNÍKY
V novém roce je možné získat modely SEAT podstatně výhodněji

• Nový SEAT Ibiza již za 239 900 Kč
• Bohatě vybavená Ibiza 1.4 Style za 299 900 Kč
• SEAT Leon se sportovními vavříny pod hranicí 300 000 Kč
• Praktická Altea XL od 399 900 Kč

Značka SEAT oslavuje mistrovské tituly ve WTCC 2008 mezi jezdci i značkami velkolepým způsobem: Díky výrazným cenovým zvýhodněním platným od 1. ledna 2009 bude moci ještě větší okruh zákazníků prožít, co v praxi znamená slogan značky SEAT „auto emoción“.

Modely SEAT jsou oblíbené nejen pro svůj originální sportovní styling - k jejich dalším přednostem patří prostorný a praktický interiér a zejména vysoká úroveň kvality a spolehlivosti. Dokládá to aktuální hodnocení nezávislé organizace DEKRA, která v Německu provozuje síť stanic technické kontroly. V kategorii jednoprostorových vozů MPV se modely řady Altea/Altea XL/Toledo umístily na prvním místě s nejnižším počtem závad při technické kontrole vozů s 50 až 100 tisíci ujetými kilometry a na třetím místě mezi vozy s 0 až 50 tisíci ujetými kilometry. Tento skvělý výsledek podtrhuje umístění značky SEAT mezi 10 nejlépe hodnocenými značkami společnosti DEKRA.

Aby SEAT rozhodování potenciálních zákazníků ještě více usnadnil, připravil pro první měsíce roku 2009 následující prodejní pobídky:

Nová Ibiza již od 239 900 Kč

Třídveřová Ibiza SC nabízí působivou kombinaci avantgardního designu s mimořádnými dynamickými kvalitami a širokou nabídkou motorů, přičemž cena velmi dobře vybaveného základního modelu byla stanovena na lákavých 239 900 Kč, což znamená úsporu 25 tisíc Kč v porovnání s ceníkovou cenou.

Cenové zvýhodnění atraktivní pětidveřové Ibizy je od ledna 30 000 Kč, takže základní model Reference 1.2 12V o výkonu 51 kW/70 k lze pořídit již za 249 900 Kč. V sériové výbavě přitom nechybí ABS, čtyři airbagy, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, výškově i podélně nastavitelný volant, posilovač řízení, elektrické ovládání oken předních dveří, centrální zamykání s dálkovým ovládáním a mnoho dalších prvků, které usnadňují praktické využití vozu a zvyšují komfort posádky. Na přání lze pro Ibizu objednat celou řadu inovativních prvků, které jízdu ještě více zpříjemňují. Patří sem například možnost připojení mobilního telefonu přes Bluetooth, dokonale integrovaná montážní sada pro mobilní navigační systémy nebo multifunkční dálkové ovládání umístěné na sloupku řízení vlevo pod volantem, ESP, asistent rozjezdu do kopce…..

Za 299 900 Kč, čili s cenovým zvýhodněním ve výši 30 000 Kč, mohou zákazníci objednávat pětidveřový model Ibiza 1.4 Style, jehož zážehový čtyřválec 1.4 o výkonu
63 kW/85 k propůjčuje vozu velmi solidní temperament při skromné kombinované spotřebě paliva 6,2 l/100 km. S výbavou Style získává zákazník např. klimatizaci, tempomat, palubní počítač, rádio s přehrávačem CD/MP3 a vstupem AUX-in, přední mlhovky s integrovanu funkcí odbočovacích světel, elektrické ovládání zadních oken a vyhřívaná zpětná zrcátka.

Mistrovský Leon za cenu od 299 900 Kč!

Stejně jako závodní Leon TDI, s nímž Yvan Muller v sezoně 2008 zvítězil v mistrovství světa jezdců šampionátu WTCC, také sériový SEAT Leon dokáže díky vyspělému podvozku Agile Chassis nabídnout nevšední zážitky z jízdy! S novou cenou pouhých 299 900 Kč přitom nabízí výbavu, která zahrnuje např. šestnáctipalcová kola, šest airbagů, ABS s TCS, elektrické ovládání oken vpředu, centrální zamykání s dálkovým ovládáním a elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka. Mezi nepochybné přednosti Leonu patří rovněž prostorný interiér s objemem zavazadlového prostoru
341 litrů.

Cena modelu Altea 1.4 Reference snížena na 369 900 Kč

Nejekonomičtější model Altea 1.4 Reference lze nyní pořídit již za 369 900 Kč. Za pozornost stojí, že tato mimořádně příznivá částka zahrnuje např. klimatizaci, ABS s TCS, šest airbagů, tempomat, rádio s přehrávačem CD/MP3 a celou řadu dalších atraktivních prvků výbavy. Díky multifunkčním posuvným zadním sedadlům dokáže Altea zaujmout rovněž variabilním uspořádáním prostorného interiéru. V základní konfiguraci je objem zavazadlového prostoru 409 litrů, přičemž pouhým posunutím zadních sedadel vpřed lze tuto hodnotu zvětšit na 510 litrů, a to při zachování plného počtu míst v kompaktní karoserii o délce 4,28 m. Jako u všech modelů značky SEAT zajišťuje vysokou úroveň kvality využití nejmodernějších výrobních technologií, což potvrdily výše zmíněné statistiky výskytu závad vypracované organizací DEKRA.

SEAT Altea XL již od 399 900 Kč

SEAT Altea XL přebírá všechny přednosti kompaktní Altey a přidává k nim výhodu prodlouženého zadního převisu, díky němuž dosahuje objem zavazadlového prostoru nadprůměrné hodnoty 532 litrů (až 635 litrů při posunutí zadních sedadel do přední polohy). Interiér je možné s minimální námahou proměnit z pětimístného na dvoumístný a nákladový prostor tak zvětšit na působivých 1604 litrů. Takové vlastnosti dokáží ocenit především rodiny s aktivním životním stylem. Základem vysokého komfortu modelů Altea XL je velkorysý vnitřní prostor pro pět cestujících a jejich zavazadla, který je samozřejmě podpořen kompletní sériovou výbavou, v níž nechybí šest airbagů, klimatizace, protiblokovací brzdový systém ABS, protiprokluzový systém TCS, elektrické ovládání předních i zadních oken, rádio s CD/MP3 přehrávačem a tempomat.


Víceúčelový SEAT Altea Freetrack 4WD 2.0 TDI Style v nabídce za pouhých
699 900 Kč

Nejen milovníci zimních sportů dokáží využít všech schopností modelu Altea Freetrack 2.0 TDI 4WD. Tento vůz s pohonem 4x4 si poradí jak s nepřízní počasí, tak i s jízdou mimo zpevněné silnice. V provedení 2.0 TDI Style o výkonu 103 kW (140 k) má řidič k dispozici výkonný a zároveň hospodárný turbodiesel, což dokládá hodnota kombinované spotřeby ve výši 6,5 l/100 km. Díky speciální novoroční nabídce značky SEAT je možné tento robustní a mimořádně schopný vůz pořídit již za 699 900 Kč. Bohatá sériová výbava zahrnuje mimo jiné šest airbagů, stabilizační systém ESP s funkcemi ABS a TCS, dvouzónovou klimatizaci Climatronic, sedmnáctipalcová kola z lehkých slitin, elektrické ovládání předních i zadních oken, rádio s CD/MP3 přehrávačem
a 8 reproduktory, parkovací senzory vzadu, vyhřívané čelní okno a dešťový senzor.

Alhambra 2.0 TDI Style za 774 900 Kč

Velké oblibě se dlouhodobě těší modelová řada Alhambra, a to díky neobvyklé kombinaci praktických vlastností se sportovním ovládáním a chováním vozu. Všestranná velkoprostorová Alhambra dokáže obdivuhodně spojit reprezentaci svého majitele s praktickou přepravou jeho rodiny a provozováním nejrůznějších aktivit ve volném čase. Bohatě vybavený a prostorný interiér skýtá bezpočet možností variabilního uspořádání sedadel, o bezpečnost se příkladně stará šest airbagů a stabilizační systém ESP s ABS a TCS. Ve výbavě dále nechybí např. dvouzónová klimatizace, xenonové světlomety, palubní počítač, tempomat, rádio s CD/MP3 přehrávačem a další prvky, které zpříjemňují cestování. A cena takto vybaveného modelu Alhambra Style s motorem 2.0 TDI o výkonu 103 kW (140 k)? Pouhých 774 900 Kč.

Na modely Leon, Altea, Altea XL, Altea Freetrack a Alhambra lze uplatnit odpočet DPH. Uvedené akční ceny platí od 1. ledna do 31. března 2009. Zákazníci, kteří se rozhodnou pro automobil značky SEAT, se mohou spolehnout na síť 38 servisních center po celé České republice a až pětiletou záruku mobility.

Více informací k výše uvedeným akcím najdete na www.seatnews.cz.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Roudnický MM racing ve zmoklé Dubaji 2008, foto týmu K.Kubeš

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose