www.car.cz
 

Do Pardubic i jezdci ze severských zemí ?
     31.12.2008 16:52 - tisková zpráva


Zájem o AUTOSLIDE Pardubice i od jezdců ze severských zemí

Nespoutaná energie z Norska...

Na severu Evropy to vře. Již v průběhu roku jsme zaznamenali veliký zájem o AUTOSLIDE od jezdců ze severských zemí. Svůj zájem vyslovili mimo jiné Kenneth Hansen, Andreas Eriksson (oba jezdci ze Švédska), Guttorm Lindefjell (Nor) a Jani Paasonen (Fin). Právě u dvou posledně zmíněných zájem přetrval.

Už to vypadalo, že se na AUTOSLIDE-u uvidíme právě s Janim. Jemu se dostalo té milé cti a to sice, že do své rodiny mohl před nedávnem přivítat nový přírůstek. Kvůli nedávnému narození dítěte se AUTOSLIDE-u bude muset pro tentokrát vzdát. Přejme mu jen to nejlepší a někdy příště na shledanou. Nor Guttorm Lindefjell, jezdec startující za RISA RACING tým a velký showman podporovaný davem fanouš ků, se již léta prohání po evropských rallykrosových tratích. Patří mezi evropskou špičku a rád baví lidi. Vůz, který bude v Pardubicích pilotovat byl původně určený pro Janiho.

Uvidíme ho totiž ve speciálu Škoda Fabia ve válečných barvách týmu MEDIASPORT.CZ. Lindefjell během své kariéry vystřídal pěknou plejádu závodních automobilů. Zkušenosti sbíral například s Citroënem C4, Fordem Focus nebo Hyundai Accent. Věříme, že se Guttorm Lindefjell v Pardubicích rychle zaklimatizuje a předvede jízdu v neopakovatelné atmosféře, na kterou budeme ještě hodně dlouho vzpomínat. Motosportu zdar a 10. ledna se na vás těšíme v Pardubicích!

Předprodej vstupenek: www.ticketportal.cz aneb www.ticketstream.cz

Víc info: www.autoslide.cz 

 Využi akciovú cenu – kúp si lístok v predpredaji

Mrazivé zimné počasie evokuje krásne, dinamické súboje jazdcov na Autoslide už tento víkend 4. januára a to nás provokuje kúpiť v predpredaji akciové lístky. Posledné hodiny sa predpredaj rozbehol závratným spôsobom. Ale nie je sa ani čo diviť. Preto ak chcete, využite možnosť počas posledných dní aj vy a zakúpte si vstupenku na Autoslide 2009 do Žarnovice na 6. ročník za podstatne výhodnejších podmienok a to hlavne v kľude a lacnejšie za predpredajovú cenu a navyše za slovenské koruny. Kupujte na www.ticketportal.sk, pretože je pravdepodobné, že limitovaná séria sa ešte vypredá a možno nastúpi ďalšia...

Viac informácii: www.autoslide.sk

PR 


 
 
Fotogalerie:   Amater Rally Milovice 2008, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose