www.car.cz
 

I Tomečkův tým již na místě startu Dakaru 2009
     29.12.2008 17:01 - tisková zpráva


Stroj zvaný Dakar se dává do pohybu. I Tomečkův tým již na místě startu

Členové LRT již na cestě do Buenos Aires

Vážení příznivci Dakaru,

Myslím, že počínaje dneškem jde považovat Dakar 2009 pro LRT za zahájený. Byť technickými přejímkami prošly všechny týmové vozy 27. listopadu, přepluly půlku planety a nyní už čekají na své posádky v Buenos Aires, tak tým odletěl až dnes ráno.

Letadlo s Tomášem Tomečkem, Vojtou Morávkem, Radkem Smolkou, Mírou Martincem, Petrem Vodákem a Tomášem Fajmanem se vzneslo z Ruzyňského letiště dnes v 6:30 ráno. Tým pokračoval přes Frankfurt a v tuto chvíli by se měl nacházet někde uprostřed Atlantiku. V Buenos Aires se tým sejde se svoji brazilskou částí, kde 30.12. vyzvedne techniku v přístavu a absolvuje druhou část přejímek. Slavnostní zahájení rallye je naplánováno na 2. ledna 2009 a o den později již ostrý start Rallye Dakar 2009.

Na našich stránkách můžete očekávat jako každý rok zpravodajství přímo z dění v Jižní Americe, o přísun zpráv se bude starat Míra Martinec s Radkem Smolkou. V ČR pak tradičně Zuzka Nohavicová, Tomáš Kubina a nově i já, tedy Zdeněk Voda.

Takže se připravte, stroj zvaný Rallye Dakar se dává do pohybu.



Zdeněk Voda, LRT

http://www.lrt.cz/ 


 
 
Fotogalerie:   TK Offroadsport.cz před odjezdem na Dakar 2009, foto Phen

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose