www.car.cz
 

Dakar byl pátý večer předčasně zastaven. Velmi náročnou etapou etapu ztížila průtrž
     8.1.2009 05:52 - tisková zpráva


Pátá etapa Dakaru částečně anulována

5. etapa Nequen – San Rafael

Na Rally Dakar zuří bouře. Mnoho posádek i v pozdních večerních hodinách stále nedorazilo do cíle. Zítřejší etapa bude zkrácena a start odsunut o hodinu.

Nejnáročnějších posledních několik desítek kilometrů pojede mnoho posádek za tmy. Jedná se průjezd 30 kilometrů dunového pole. Podle informací jezdců, kteří již do cíle dorazili, se toto dunové pole bude za tmy projíždět jen velmi obtížně.

Právě v tomto úseku trasy se nyní nachází posádka Toyoty LC 120 týmu ORC – Jiří Janeček a Viktor Chytka. Na průjezdním bodu 2 figurovali na skvělé 44 pozici. Snad se jim podaří duny zvládnout a zdárně dorazit do cíle.

Vierka Kaštanová
San Rafael 20.58 (0.58 h v ČR)

Rally Dakar zastavena, etapa částečně anulována

Organizátoři Rally Dakar oznámili na večerním briefingu, že pátá etapa závodu bude částečně zrušena. Závodníky, kteří jsou stále na trase stahují do bivaku po silnici. Do pořadí se bude započítávat výsledek z CP1 nebo CP2.

Vierka Kaštanová
San Rafael 21.39 (1.39 v ČR)



 
 
Fotogalerie:   Tovární tým Mitsubishi na Dakaru 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose