www.car.cz
 

Marek Spáčil přes problémy s předním pohonem udržel skvělou pátou pozici !!!
     13.1.2009 11:23 - tisková zpráva


DAKAR 2009 devátá etapa - číslo 520 žije a je i nadále v závodu

MS RALLYTRUCK to dokázal

Marek Spáčil, Zdeněk Kubeša a Jarda Lamač dnes dokázali nemožné a dovedli zelenou lízu úspěšně do finále na krásném 23 místě. V celkovém pořadí zůstavají na předních místech (5) a drží se světové špičky.

Tým se ze včerejší etapou musel porvat a smířit se se skutečností, že pojedou celou RZ na přední náhon, na dnešní etapě to bylo přesně naopak . Měli zprovozněný zadní náhon a předek zapínali pouze v nejnutnějších případech, kde hrozila krize a uvíznutí v těžkém terénu .

Marek Spáčil a jeho tým dokazují , že jsou skvěle připraveným týmem a takové drobnosti je nemohou zastavit. MS RALLYTRUCk tým je doposavad nejúspěšnější ze všech českých týmů a dokonce se probojovali i před Loprais tým, který byl horkým favoritem celé soutěže DAKAR 2009.

Jeslti se jim podaří do zítřejší etapy , která je považována za nejtěžší v závodě, opravit závadu na ložisku v nápravě, mohli by ještě zaútočit na lepší pozice.
Zítřejší etapa bude náročná jak pro piloty tak pro navigátory.

Dojezd desáté etapy je ve stejném místě jako start, což si chválí doprovodne vozy, ktere se nemusi přemistovat do dalšiho bivaku.

(Y)


zde naleznete aktuálně vše o týmu:

http://www.ms-rallytruck.cz/ 

 

 

Neprošlo jazykovou korekturou 


 
 
Fotogalerie:   Úvodní etapa Dakaru 2009 a Marek Spáčil, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose