www.car.cz
 

Tomáš Enge bude ve středu odpovídat on line
     27.1.2009 18:39 - tisková zpráva


Ptejte se Tomáše Engeho v on-line rozhovoru na Deník.cz - (27.01.2009)

Tomáš Enge se o víkendu potřetí ve své kariéře postavil na start čtyřiadvacetihodinového závodu v americké Daytoně a ještě dříve, než se stihl vrátit do Evropy, má jasno o startu v dalším maratónu: jako tovární jezdec týmu Aston Martin Racing se zúčastní legendární čtyřiadvacetihodinovky v Le Mans.

Na vše, co fanoušky zajímá - a nejen kolem vytrvalostních závodů - bude pilot ve středu dopoledne odpovídat v on-line rozhovoru.

Tomáš Enge se do České republiky vrátí ve středu 27. ledna dopoledne a přímo z letiště zamíří do redakce Deníku (www.denik.cz), aby od 11:30 hod odpovídal v on-line rozhovoru na otázky čtenářů.

 

Dotazy bývalému jezdci formule 1 a loňskému vítězi Mezinárodního mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích, který se v posledních letech zařadil k výrazným hvězdám světové scény závodů sportovních vozů, můžete už nyní pokládat na internetové adrese http://www.denik.cz/motorismus/ptejte-se-expilota-formule--engeho20090120.html.

BPA


 
 
Fotogalerie:   27 hod Daytona 2009 a Tomáš Enge, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose