www.car.cz
 

70 let existence značky VW v nové kronice
     11.2.2009 10:55 - tisková zpráva


„Kronika Volkswagen“ existuje v knižní i multimediální podobě. O 70 letech své existence

„Kronika Volkswagen“ v knižní i multimediální podobě

Praha, 11. února 2009 – Nová „Kronika Volkswagen“ existující v knižní i multimediální podobě jako „Internetová kronika“ mapuje historii Volkswagen AG od založení Společnosti pro přípravu německého lidového vozu („Gesellschaft zur Vorbereitung des Deutschen Volkswagens mbH“) v roce 1937 přes ustanovení prvního zahraničního zastoupení v Kanadě v roce 1952 až po zahájení výroby modelu Tiguan v roce 2007.

Volkswagen AG spustil v těchto dnech uživatelsky přívětivý internetový archiv o 70 letech své existence. Všichni zájemci o tuto historii tak mají online přístup do vyčerpávajících chronologicky seřazených záznamů na internetové stránce http://www.chronik.volkswagenag.com/. Internetová kronika nabízí podrobný přehled o vývoji společnosti Volkswagen: z velké části dosud nepublikované fotografie, jakož i inzerce a televizní spoty, zde ilustrují informace a fakta o představení jednotlivých modelů či obchodním rozvoji různých poboček. Nechybí ani milníky a různé kuriozity z historie koncernu.
Současně se spuštěním internetové kroniky vydalo oddělení koncernové historie také knižní podobu „Kroniky Volkswagen“, která je k dostání v německých knihkupectvích. Anglická verze „Internetové kroniky“ bude spuštěna v blízké budoucnosti.

Import VOLKSWAGEN Group
AC&C Public Relations
www.volkswagen.cz 


 
 
Fotogalerie:   Tovární tým VW - radost v cíli Dakaru 09, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose