www.car.cz
 

Hned tři závodní auta bude v letošní sezoně střídat Jiří Mičánek jun
     12.2.2009 11:20 - tisková zpráva


Na Jirku Mičánka čeká náročná sezona

Tři závodní auta bude v letošní sezoně střídat dvaadvacetiletý brněnský automobilový jezdec Jiří Mičánek. Oproti posledním dvěma sezonám přehodnotil své cíle. Hlavní důraz klade na domácí okruhové mistrovství České republiky, kde povede společně s novým týmovým kolegou Martinem Jermanem vůz Porsche RSR ve třídě do 3500 ccm.

"Nebudeme si měřit síly s vozy kategorie DTM. Ale i v této objemové kubatuře bude velice kvalitní konkurence. Stačí jmenovat Jan Vonku nebo Roberta Šenkýře," poznamenal Jiří Mičánek.

Doplňkově bude s Mičánek s jiným vozem Porsche startovat ve vybraných závodech Carrera Cupu a s jiným vozem se ještě představí na německých okruzích v Poháru Porsche Super Sport Cup. "Každý z těchto tří vozů je jiný. Sezona bude dost nabitá. Kromě toho ještě nasadíme do mistrovství republiky dva vozy volné formule do 1400 ccm," nastínil Mičánek své další plány. Zatím ladí fyzickou kondici, testování přijde ke slovu za necelý měsíc. Nejdříve zamíří celý tým na zkoušení vozů na Hockenheimring.

Mladší z bratrské dvojice Tomáš Mičánek si po loňské premiéře vyzkouší znovu závodění v seriálu VW Polo Cup, který se opět pojede v rámci mezinárodního mistrovství Německa.





JiPo



 
 
Fotogalerie:   Petr Válek dvakrát bronzový v Dubaji, leden 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose