www.car.cz
 

Pátý Sordo po bílém Norsku 2009: Cíl jsme splnili
     18.2.2009 13:00 - tisková zpráva


Sordo: Cíl jsme splnili

Dani Sordo odstartoval do poslední etapy z pátého místa, které dokázal udržet až do cíle. "Nebyl to zrovna lehký den. Náš cíl - získat body pro Pohár konstruktérů, jsme splnili na sto procent. Zajel jsem jednou druhý nejrychlejší čas a jsem potěšený z výsledku, kterého jsme dosáhli. Náš náskok na čele Poháru konstruktérů tak zůstává 10 bodů."

Quesnel: Nebyli jsme favority, přesto…

S dvěma prvenstvími ve dvou zahajovacích rallye nové sezony může být stájový šéf Citroënu
Total Sport Olivier Quesnel spokojený: "Nebyli jsme tu favority, nicméně jsme rallye rozjeli v podobně velké stylu jako ve Finsku 2008. Klobouk dolů před Hirvonenem. Rozehrál veliký boj, myslím, že oba piloti byli velice vyrovnaní. Bylo to velice těsné. Vyhrát dvacet různých rallye v mistrovství světa, to je důkaz mimořádných kvalit Sébastiena a Daniela.

Také Dany odjel výbornou soutěže. Trochu jsme ho v poslední etapě drželi zpátky, protože pro nás bylo zásadní, abychom bodovali, kdyby měl náhodou Sébastien problém. Ale byl to právě on, kdo udělal klíčový výsledek pro Citroën."


 
 
Fotogalerie:   Norsko 2009 a dvě Fabie, foto Vladislav Maschl

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose