www.car.cz
 

Za týden beseda o Dakaru i Norsku s fotografem Petrem Luskem v TM v Brně
     18.2.2009 13:10 - Pavel Jelínek


Beseda s fotografem Petrem Luskem v Techickém muzeu v Brně

Motor Journal ve spolupráci s brněnským Technickým muzeem pořádá ve středu 25.února v 18.00 hodin v Technickém muzeu v Králově poli na ulici Purkyňova v přednáškovém sále besedu s profesionálním fotografem panem Petrem Luskem, dobře známým nejen všem uživatelům internetu.

Příjde se podělit o autentické zážitky z letošního jihoamerického "Dakaru", který se jel v lednu, či z víkendové automobilové soutěže MS  v Norsku. Ale v případě zájmu i z dalších akcí. Chybět nebude ani  projekce ukázek   fotografií. Petr Lusk mimochodem získal v minulosti i  ocenění Zlaté  oko za nejlepší  fotografii roku.

Přítomným poodhalí finesy řemesla, které se neuvádějí v žádné odborné literatuře. Podvečerní akci bude moderovat Pavel Jelínek, který mimochodem v minulých dnech obržel  posedmé za sebou titul motoristický novinář roku, udělovaný ÜAMK ČR..

Foto  Petra Luska můžete vidět na jeho osobních stránkách www.petrlusk.com  i jinde.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose