www.car.cz
 

Vladimír Hladík s Astonem Martin V8 Vantage opět míří do italské Adrie
     23.2.2009 09:47 - tisková zpráva


Už potřetí vyrazí letos na okruh do italské Adrie k přípravě a testování před seriálem mistrovství FIA GT4 brněnský automobilový závodník Vladimír Hladík. Hlavním cílem čtvrtečního pobytu v Itálii bude kromě ostré přípravy také doladění jízdních vlastností vozu Aston Marton V8 Vantage, na kterém měl jezdec v předcházejících dvou přípravách problémy s brzdami.

"Auto už by mělo být v pořádku, brzdy třetí modifikace jsem dostal z Británie v minulém týdnu letecky. Na okruhu v Adrii bych se měl vystřídat s Tomášem Engem, který má ve stejném termínu na této trati testovat vůz pro seriál FIA GT3," uvedl Hladík, pro kterého začne seriál Grand Tourismo 3. května na okruhu v britském Silverstonu.

Tam si chtěl Hladík vyzkoušet místní trať začátkem února. Své plány tehdy musel kvůli sněhové kalamitě ale odvolat. V seriálu FIA GT4 je v letošní sezoně zařazeno celkem šest závodů.

 

JiPo


 
 
Fotogalerie:   Vlad. Hladík - představení Astonu Martin pro FIA GT4 2009, foto D.Kárný

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose