www.car.cz
 

Roman Kresta v roce 2009 v barvách MOGUL RACING TEAM chce obhájit
     10.3.2009 14:09 - tisková zpráva


Roman Kresta v roce 2009 v barvách MOGUL RACING TEAM
Udělat maximum pro obhajobu titulu v Mezinárodním Mistrovství ČR v rally, bude cílem posádky Roman Kresta - Petr Gross v nadcházející sezóně.

Luhačovický pilot na přelomu roku oznámil po vzájemné dohodě ukončení čtyřleté spolupráce s marketingovou společností BPA a pouhé tři měsíce před začátkem nové sezóny započal s budováním nového soutěžního týmu. "Byla to tvrdá práce, protože tři měsíce jsou velmi krátká doba, ale snažíme se s celým týmem o maximálně kvalitní přípravu. Do startu Valašské rally nás ještě mnoho práce čeká, jsem proto velmi rád, že mám kolem sebe partnery a tým lidí na které se mohu plně spolehnout. Pro naše příznivce jsme připravili také nové internetové stránky www.romankresta.com , na kterých budou moci sledovat veškeré aktuální novinky a informace z týmu," říká Roman Kresta.

Roman Kresta s Petrem Grossem se letošní sezóny MMČR zúčastní v barvách týmu MOGUL RACING TEAM, generálním partnerem týmu je společnost PARAMO,a.s., hlavními partnery jsou společnosti TESCOMA s.r.o. a Enteria a.s..

"S Romanem Krestou startujeme již třetí rok úspěšné spolupráce. Neznamená to pro nás pouhé zviditelnění loga na závodním voze. Skutečnost, že v jeho motoru se při závodech používá olej MOGUL 5W-50 EXTREME je, dle mého názoru, jednoznačným důkazem kvality naší produkce," říká Renata Marková, vedoucí marketingu společnosti PARAMO,a.s.

Petr Chytka, provozní ředitel společnosti TESCOMA s.r.o., dodává: "Společnost Tescoma vstupuje do čtvrtého roku spolupráce s Romanem Krestou v rámci MMČR v rally. Romanovi přejeme do nové sezony zdraví, špičkové sportovní nářadí a stupně vítězů. Naší firmě co nejlepší prezentaci značky Tescoma. Chtěl bych tímto upřímně poděkovat všem partnerům, kteří společně s Tescomou a společností Mogul navázali spolupráci s Romanem Krestou v sezoně 2009. Fanouškům rally přejeme nádherné sportovní zážitky."

"Velmi mě těší, že i v roce 2009 můžeme s Petrem pokračovat ve spolupráci s našimi dlouholetými partnery. Velmi si jejich podpory vážíme a upřímně za ni děkujeme," říká Roman Kresta. "Jsme také potěšeni, že se nám podařilo navázat spolupráci s novými partnery a věříme, že bude úspěšná."

Posádka Roman Kresta - Petr Gross vstupuje do sezóny 2009 s novým soutěžním vozem Peugeot 207 S2000. "Jsem rád, že i v roce 2009 mohu dále spolupracovat s Romanem a MOGUL RACING TEAMEM. Velmi se na společnou spolupráci těším a těším se také na starty s vozem S2000. Věřím, že nám výrazně pomůže v dosažení našich cílů," říká před začátkem sezóny Petr Gross.

"Na kvalitní přípravu vozu i zázemí klademe maximální důraz," uvádí Roman Kresta, jehož tým Kresta Racing má na starosti přípravu vozu i kompletního týmového zázemí. "Pro letošní rok jsme se dohodli na spolupráci s Jiřím Tošovským, jenž nám na sezónu také zapůjčil vůz, za což mu velmi děkujeme. Celý tým tvrdě pracuje na přípravě vozu i servisního zázemí a já věřím, že se nám vynaložené úsilí vrátí v podobě kvalitních výsledků. Před Valašskou Rally nás ještě čeká testování a na úvodní soutěž chceme být maximálně připraveni," uzavírá Kresta. 

http://cz.roman-kresta.com/

 

Posádka:
Roman Kresta - jezdec
Petr Gross - spolujezdec


Technika:
Peugeot 207 Super 2000


Technik týmu:
Matthieu Bassou


Hlavní mechanik:
Petr Pokora


Mechanici:
Mirek Houdek, Radek Vojáček, Petr Holásek, Michal Vrága, Zdeněk Malek, Miloš Vágner, Laďa Kučera


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose