www.car.cz
 

Dva úspěšné víkendy Pospa teamu: Stříbro na Snině,body na Bohemce
     tisková zpráva


Na start XXXI.ročníku Rally Bohemia se za Pospa Rally Team postavily 2 posádky, Pospíšil se Zuzanou Chvojkovou a Březík se Šivicem se Suzukou Swift.


Pospíšil se sotva stačil vrátit z Rally Snina,odkud s Vajíkem přivezl stříbro za třídu,den oddechu neměli ani mechanici týmu.
Již tradičně Pospíšil vynechal trénink Sosnovského okruhu, rozdíly v řádu vteřin nebyly považovány pro další vývoj soutěže za podstatné. Do druhého dne Honda vyrazila ostřeji, na konci etapy bylo výsledkem 27. místo absolutně a 5.místo v kvalitně obsazené třídě a to i přes výlet mimo trať a defekt na jiné RZ.
V té době již byla Zuzana Chvojková díky technickým závadám jediný zástupce známé soutěžácké rodiny v soutěži. Březík se Šivicem neměli respekt ani ze zkušeného Tučka na Yarisu a ještě po 5.RZ třídu vedli, ale zkušený matador jejich náskok na 3 RZ zlikvidoval a ujal se vedení.


Druhý den očekával Pospíšil tlak Dlouhého,který jel doslova okolo svého plotu,rozdíly na RZ 10 a 11 byly v řádech desetin sekundy.Hodiny Pospíšila na RZ 12 přímo před přihlížející rodinou Chvojkových sice pobavily četné diváky,znamenaly však nesmazatelnou ztrátu a celkově 6.místo ve třídě a 26.místo absolutně, mladící v Suzuki Swift si z Rally Bohemia odvezli stříbrné poháry za třídu.


Tisková zpráva Pospa Rally Teamu


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose