www.car.cz
 

K letošní valašce je tradičně vyhlášena fotosoutěž. Pro profíky i fotoamatéry
     16.3.2009 00:06 - tisková zpráva


K letošní valašce je vyhlášena opět populární fotosoutěž

Organizátor Cetelem Valašská rally AutoMotoKlub Rallye Sport - Vsetín ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production vyhlašují při letošním ročníku valašky opět tradiční fotosoutěž na téma příprava a průběh XXVIII. Cetelem Valašská rally 2009

 

Podmínky fotosoutěže:

Fotosoutěž je vypsána ve společné kategorii pro profesionální fotoreportéry i fotoamatéry. Každý z autorů se může soutěže zúčastnit ve vypsaných kategoriích barevná fotografie, černobílá fotografie a digitální fotografie. Přijímány budou jen snímky ve formátu 13 x 18 cm (menší nebo větší formát nebude do soutěže přijat). Každý autor může zaslat maximálně pět fotografií v každé kategorii.

 

Pravidla pro kategorii digitální fotografie:

Každý autor může poslat pouze 5 digitálních fotografií, maximální rozlišení jedné fotografie: 1600*1200, maximální velikost jedné fotografie: 500 kB, povolený formát digitální fotografie: JPG.

Ceny:

Organizátor fotosoutěže udělí hlavní ceny v podobě 1. – 3. místa a dalších 7 cen bez určení pořadí v podobě věcných dárků ve všech třech kategoriích. Podle úrovně soutěžních příspěvků mohou být uděleny dvě stejné ceny, případně některá z cen nemusí být udělena.

 

Uzávěrka fotosoutěže: 30. dubna 2009

Soutěžní práce zasílejte do uvedeného data na adresu:

 

ZLIN PRESS production, Šrámkova 349, 763 02 Zlín 4, na obálku uveďte heslo Fotosoutěž Valašská rally 2009. Digitální fotografie zasílejte na adresu: zlinpressmedia @seznam.cz

 

Ceny do fotosoutěže věnovaly: Cetelem, prodejna BABYLAND ZLÍN – svět modelů a hraček, ráj pro děti a dospělé (více na www.babyland.cz), Studio JNK Zlín – výroba a distribuce videokazet.

 

Výsledky fotosoutěže a oceněné práce budou zveřejněny v oficiálním programu XXVIX. ročníku Valašské rally 2010. Na internetové adrese www.valasskarally.com se výsledky objeví nejpozději do 30.11. 2009.  Zaslané fotografie se stávají majetkem vyhlašovatele soutěže, který si vyhrazuje právo je použít v rámci vyhodnocení Valašské rally 2009 a při přípravě příštího ročníku.

 

 

 

Ve Valašském Meziříčí 14. března 2009                                Roman ORDELT

                                                                                                   tiskový mluvčí

                                                                                            Cetelem Valašská rally

 


 
 
Fotogalerie:   WRC 2009- srandičky u týmu Ford, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose