www.car.cz
 

Na Sachsenringu začala další tréninková přetahovaná
     tisková zpráva


 
Natěšený Sachsenring
 
V přetahované o každou desetinku je Jakub Smrž zatím na 19. místě  
 
Kousek za českými hranicemi se rozjel další díl MotoGP show. Němečtí sousedé  a okolí německého závodiště je v obležení motocyklového sportuchtivých „saských“ fanoušků, které známe z jejich spanilých jízd ještě na starý Masarykův okruh. Diváci, kteří již pár měsíců vlastní lístek mohou být přešťastní, protože vydat se sem bez něj je holým šílenstvím. Čeká se opravdu nádherný závod o další body do tabulky a snad to bude i za příznivého počasí. Jakub Smrž v ranním tréninku obsadil 17. místo, v odpolední kvalifikaci to pak dlouho vypadalo i na pozici lepší. Nakonec jej však pár jezdců v závěru přeskočilo. V rychle rozjetém kole, které Jakub absolvoval společně se Sebastianem Portem při výjezdu na horizont uklouzlo přední kolo a následoval pád do únikové zóny.
 
 
Jakub Smrž: „Ráno jsme zkoušeli správné nastavení karburátorů. Navíc jsem se ze začátku vůbec nějak nemohl chytit a tak první rychlé kolo přišlo až v polovině volného tréninku. Pak už to šlo samo. Do kvalifikace jsme neprovedli žádné výraznější změny, jen chvíli nebylo jasné, zda bude či nebude pršet. Hodně jezdců ze začátku s obavami o počasí začala zajíždět rychlejší časy. Věděl jsem, že dokážu jet ještě rychleji než ráno a tak jsem čekal na někoho za kým bych se vyvezl.
 
V okamžiku kdy se za mými zády objevil Argentinec Porto a já se snažil dobře rozjeté kolo a tím i závěr kvalifikace zúročit v lepší čas, přišel pád. Podklouzlo mi přední kolo. Motocykl utrpěl jen odřeninky na kráse, zato moje koleno tak znova nevypadá moc dobře. Doufám, že zítra nebude škaredě a já tak svou pozici vylepším“.
 
Výsledek 1. kvalifikace:
1   Sebastian PORTO    APRILIA      1.25,078       
2   Roberto ROLFO       HONDA       1.25,386   
3   Alex DE ANGELIS    APRILIA      1.25,467
4   Randy DE PUNIET    APRILIA     1.25,535   
5   Manuel POGGIALI    APRILIA     1.25,652     
….
19  Jakub SMRŽ             HONDA      1,27,180           
 
 
tisk info
MPAFoto.com 

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose