www.car.cz
 

3F úvěr pro modely Ford Fiesta, Fusion a Focus.
     22.3.2009 12:56 - tisková zpráva


3F úvěr pro modely Ford Fiesta, Fusion a Focus.

Ford Credit představuje 3F úvěr

/Praha, 17. března 2009 / – Společnost Ford Credit, s.r.o., která v ČR zajišťuje finanční služby pro Ford a jeho zákazníky, představuje novou nabídku financování pro modely Ford Fiesta, Fusion a Focus.

V současné době, kdy stoupá zájem o vozy nižší a nižší střední třídy, rozšiřuje společnost Ford Credit svoji dosavadní nabídku úvěrů. Při financování automobilu tzv. 3F úvěrem si mohou všichni zájemci o vozy Ford Fiesta, Fusion a Focus pořídit tyto modely za méně než 3 000 Kč měsíčně a získají ještě navíc celou řadu bonusů.

Financování 3F úvěrem je vhodné pro smlouvy všech privátních zákazníků i podnikatelských subjektů uzavírané na dobu 24 – 60 měsíců a při složení 15 – 60% akontace. Pro příklad, zájemce o Ford Fusion 1.4 l ve výbavě Ebony za pořizovací cenu 249 990 Kč může při složení 60% akontace a RPSN 8,57 % v rámci financování 3F úvěrem pořídit tento model za lákavých 2 919 Kč měsíčně.

Při použití nového 3F úvěru zákazník např. nehradí administrativní poplatek za vyřízení úvěru. Rovněž je mu garantováno nižší úročení úvěru a prodloužená záruka FordProtect, která u Fordů Fiesta a Fusion činí 5 let nebo 120 000 ujetých kilometrů, na Ford Focus se pak vztahuje až 7letá záruka (příp. 150 000 km). Součástí 3F úvěru je samozřejmě i havarijní a povinné pojištění.


„Ford Credit nabízí v současné době nejširší paletu financování vozů nižší a nižší střední třídy pro své zákazníky od založení v roce 1998. Reaguje tak na momentální dramatický nárůst poptávky v tomto segmentu trhu. Společnost Ford Motor Company měsíčně eviduje zhruba tisícovku nových poptávek po těchto modelech a Ford Credit chce právě novým zájemcům o tyto modely nabídnout co nejzajímavější řešení,“ říká generální ředitel Ford Credit, s.r.o., Vladan Rojíček.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Obrázky ze Ženevského autosalonu přivezl Pavel Malý

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose