www.car.cz
 

Ibiza získala prestižní cenu Red Dot Award
     24.3.2009 13:46 - tisková zpráva


PĚTIDVEŘOVÁ IBIZA A IBIZA SC TRIUMFOVALY V MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽI

Nový SEAT Ibiza nyní exceloval v oblasti designu, když předčil všechny své konkurenty a získal v Německu prestižní mezinárodní ocenění “Red Dot Award” v kategorii Product Design 2009. Verze Ibiza SC obdržela „Red Dot” za vynikající kvalitu provedení, zatímco pětidveřová Ibiza dostala nejvyšší ocenění „Best of the Best” za vysoce kvalitní design.

Design je jednou z nejdůležitějších oblastí, na něž SEAT klade důraz u svých nových modelů. Nová Ibiza, dílo týmu vedeného šéfdesignerem Lucem Donckerwolkem, zaujala svým dynamickým šípovitým designem, výraznou chromovanou přední maskou, robustní přídí navrženou s ohledem na pasivní bezpečnost chodců a přerušenou boční linií, jež je neotřelým doplňkem celkově inovativního vzhledu. Výsledný dojem podtrhují adaptivní bi-xenonové světlomety a výrazný design nového panoramatického střešního okna, stejně jako kliky dveří, vnější zpětná zrcátka a nárazníky v barvě karoserie. Nová Ibiza je vůz bez kompromisů, spojující v sobě bezpečnost, špičkové technologie i krásu provedení.

Prestižní mezinárodní designovou soutěž Red Dot Design Award vyhlašuje každoročně německé Design Centrum Severní Porýní - Westfálsko (Design Zentrum Nordrhein Westfalen), jedna z nejstarších a nejrespektovanějších designových institucí v Evropě. Letošního ročníku se zúčastnilo celkem 3 231 produktů ze 49 zemí v 17 kategoriích.
U nové Ibizy ocenila sedmadvacetičlenná porota inovativní prvky, funkčnost, kvalitu, ergonomii a šetrnost k životnímu prostředí. Získaná trofej, Red Dot, je mezinárodně uznávaným mezinárodním označením produktů s designem nejvyšší kvality.




Bližší informace k soutěži včetně kompletníchvýsledků a fotografií vítězných produktů zde

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Obrázky ze Ženevského autosalonu přivezl Pavel Malý

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose