www.car.cz
 

Zapletal si vyjel 2. místo na náročné Italian Baja 2009 !!
     24.3.2009 14:10 - tisková zpráva


Italian Baja – boj do posledního kilometru
Skvělé 2. místo pro OFFROADSPORT.CZ


Po prvním dnu jsme ztráceli na Borise Gadasina několik minut. Bylo nám jasné, že pokud neudělá nějakou zásadní chybu, nebudeme schopni ztrátu dohnat.
O to více jsme se soustředili na udržení druhé pozice. Tonnie začínal stupňovat úsilí nás dojet!  Mirek se nenechal rozhodit a maximálně soustředěnou jízdou bez jakýchkoli chyb nedával Tonniemu šanci.

Dramatická situace byla před poslední RZ. Náš náskok byl pouhá 1 min. 25 vt.!!! Bylo jasné, že poslední RZ nebude udržovací, ale opravdu stíhací!

Zajeli jsme náš nejlepší čas ze všech rychlostních zkoušek. V cíli jsme s napětím očekávali, až komisař napíše výsledný čas na tabuli. Tonnie byl sice rychlejší, ale jen o 30 vteřin! Takže 2. místo jsme udrželi s celkovým náskokem 55 vteřin na třetího T. van Deijne s Mitsubishi Pajero Evo MPR13 (o tři generace modernější auto než naše L200)

Závěrečný ceremoniál na nádherném historickém náměstí SAN VITO al Tagliamento jsme si užili. Italští pořadatelé šampaňským nešetřili a tak „ stříkací bitva“ na stupních vítězů chutnala skvěle a všechny vítězné posádky odjížděly v totálně promočených kombinézách.


Záznam průběhu rally sledujte V ÚTERÝ 24.3. na ČT4 Sport od 19.55 hod. !!!!!



www.offroadsport.cz


 
 
Fotogalerie:   Mirek Zapletal bronzový na sněhu v Rusku

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose