www.car.cz
 

Kresta testoval svoji novinku P 207 S 2000 v Březovicích
     25.3.2009 13:42 - tisková zpráva


Roman Kresta s Petrem Grossem testovali v Březovicích

Optimalizační test před Cetelem Valašskou rally na které budou obhajovat loňské vítězství v absolutním pořadí, absolvovala dnes posádka MOGUL RACING TEAMU Roman Kresta - Petr Gross s vozem Peugeot 207 S2000.

Úsek v lokalitě Březovice u Mladé Boleslavi byl vybrán s cílem, co jak nejvěrněji simulovat podmínky, které posádku a vůz čekají při zahajovacím podniku letošního ročníku MMČR. Kresta s Grossem absolvovali cca 50 testovacích kilometrů a učinili další z kroků potřebných pro kvalitní přípravu na úvodní klání sezóny.

"S průběhem testu jsem spokojený," říká Roman Kresta. "Odzkoušeli jsme potřebná nastavení a kombinace pneumatik a doplnili si potřebná data, která jsme získali s Peugeotem v loňském roce při našich dvou startech. Nyní nás čekají poslední přípravy před startem na Valašské rally, kde se budeme snažit o co nejlepší výkon a výsledek," dodává.

Cetelem Valašská rally 2009 s centrem ve Valašském Meziříčí bude úvodním podnikem sedmidílného seriálu Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally 2009. Soutěž se pojede v termínu 27. - 28. března.



 
 
Fotogalerie:   Jan Kopecký s Fabia S2000 na Monte 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose