www.car.cz
 

Vrchař Václav Janík začne sezónu koncem dubna na rakouském Rechbergu.
     28.3.2009 11:26 - Vladimír Rožánek


I v letošní závodní sezoně budeme startovat pod názvem společnosti NUTREND – jako Nutrend racing team a stejně tak pro nás zůstává prioritou evropský šampionát závodů automobilů do vrchu. Team i nadále zůstává v zastoupení Václava Janíka, který jako třetí muž evropského šampionátu, bude s vozem Mitsubishi Lancer Evo VIII usilovat o zisk titulu Mistra Evropy v kategorii I - cestovních vozů. Vašek také již po čtvrté v řadě bude startovat jako reprezentant České republiky v závodech automobilů do vrchu. 

Z důvodu mnoha shodných termínů šampionátu Mistrovství Evropy a Mistrovství ČR stále zvažujeme účast na domácím mistrovství, kde by se rovněž objevoval Václav Janík s vozem Mitsubishi Lancer. Legendární první závod domácího seriálu - Brněnský drak, kterého se Nutrend racing team měl účastnit a který byl plánovaný již na tuto neděli v Brně na okruhu, byl bohužel organizátory závodu zrušen. Ale i přesto nebudeme o víkendu zahálet a zúčastníme se sobotního testování našeho závodního vozu, které proběhne rovněž na brněnském Autodromu. 

Během letošního roku bychom se také rádi objevili na některém okruhovém závodě, popř. závodě rallye. 

Pro letošní rok uzavřel náš závodní team spolupráci i s několika novými obchodními partnery, kterými je společnost PAS Zábřeh na Moravě a.s, Mann+Hummel (CZ) s.r.o. – výhradní dovozce výrobků LIQUI MOLY a v neposlední řadě firma Statics Cocktails, kterým bychom tímto rádi poděkovali za projevenou důvěru. 

První letošní závod se tedy uskuteční 25.-.26. dubna v rakouském Rechbergu, kde Václav Janík s vozem Mitsubishi Lancer Evo VIII, odstartuje ve skupině A.

 
 
Fotogalerie:   Peugeoty na Sebringu 09 © FREDERIC LE FLOC H / DPPI

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose