www.car.cz
 

Mičánkův tým testoval na Hockenheimu
     28.3.2009 18:05 - Vladimír Rožánek


V novém složení se představil o víkendu nový Mičánkův tým při dvoudenním testování na německém okruhu Hockenheimring. Kromě Jiřího Mičánka juniora kroužili po okruhu také nový jezdec Martin Jerman a za volantem vozu Clio Gabriela Jermanová. Hostem stáje byl v rámci jezdecké kondiční přípravy Jiří Janák.
"Vyšlo nám počasí, dosahovali jsme i slušné časy," uvedl šéf stáje Jiří Mičánek senior. Jeho syn Jiří měl výborné srovnání s výkony jezdecky zkušenějšího Janáka, který byl za volantem identického vozu zhruba o 0,7 sekundy na jeden okruh rychlejší.
"Z tohoto pohledu nebyl výsledek tak špatný. Vyzkoušeli jsme si i různé varianty jízdy, rozhodně jsme v Německu čas nepromarnili," dodal šéf stáje.
Nyní pořádá Mičánek na Masarykově okruhu od soboty do úterý Jezdeckou školu. Další testování podstoupí jeho tým 2. dubna na dalším německém okruhu v Lausitzu a při návratu ještě 3. dubna v Mostě.
V pilné přípravě na sezonu je i nejmladší z rodu Mičánků Tomáš, který má za sebou čtyřdenní kondiční přípravu všech jezdců letošního seriálu VW Polo Cup v německém Oberjochu. "Za volantem závodních aut jsme ještě neseděli. Ale ke slovu přišly běžky, biatlon kombinovaný se střelbou z laserové pušky a různé další hry zaměřené na kondici. Hlavně jsme se mohli navzájem seznámit jinak, než pouze na závodní dráze," chválil si soustředění Tomáš Mičánek.

Micanekmotorsport


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2008 objektivem Martina Straky, BPA

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose