www.car.cz
 

Prémiový sedan SEAT Exeo startuje na českém trhu. S možností prodloužení záruky
     10.4.2009 11:03 - tisková zpráva


 

  • Prvotřídní kvalita, sportovní temperament, výborný poměr cena/hodnota
  • Cena na českém trhu od 499 900 Kč u modelu 1.6 16V
  • SEAT předpokládá největší zájem o Exeo Style 2.0 TDI CR/143 k
  • Jedním z mnoha benefitů i možnost prodloužení záruky

 

Značka SEAT rozšiřuje svou nabídku o zcela novou modelovou řadu. Se sportovním sedanem Exeo je poprvé zastoupena také v prémiovém segmentu střední třídy. Nové Exeo, dlouhé 4,60 metru, v něm vyniká dynamicky elegantním designem, vysokou úrovní bezpečnosti, maximálním komfortem, značnou prostorností, technicky vyspělými motory, nízkými provozními náklady a sportovními jízdními vlastnostmi, které jsou pro tuto značku typické. A to vše může zákazník získat za velmi konkurenceschopné ceny.

 

„Cena modelu Exeo začíná na 499 900 Kč,“ říká Petr Táborský, vedoucí zastoupení SEAT na českém trhu. „Vzhledem k tomu, že od zveřejnění prvních informací o Exeu registrujeme velký zájem zákazníků, věříme, že ceny, s nimiž právě zahajujeme prodej, budou pro všechny velmi příjemnou zprávou. Očekáváme největší zájem o výborně vybavené Exeo Style s motorem 2.0 TDI CR/143 k, kde cena začíná na 629 900 Kč.“

 

S modelem Exeo chce SEAT oslovit nové vrstvy zákazníků a současně nabídnout současným majitelům vozů SEAT větší a lépe vybavený model. SEAT sází na to, že tato novinka zaujme z velké části také firemní zákazníky, kteří tvoří značné procento prodejů v tomto segmentu.

 

Už základní verze Reference je sériově vybavena mj. sedmi airbagy včetně kolenního, dvouzónovou automatickou klimatizací Climatronic, protiblokovacím systémem ABS, protiprokluzovým systémem TCS, stabilizačním systémem ESP s brzdovým asistentem EBA, rádiem s přehrávačem CD a MP3 a vstupem AUX-in. Pro náročnější zákazníky jsou připraveny verze Style a Sport s ještě bohatší sériovou výbavou. SEAT Exeo nabízí také  velmi příznivé ceny výbav na přání.

 

Nově SEAT nabízí na modely Exeo možnost dokoupení záruky na 1 rok/120 000 km nebo 2 roky/120 000 km.

 

Nový SEAT Exeo neznamená pro španělskou značku pouze vstup do segmentu sedanů střední třídy, ale také příchod vyspělých vznětových motorů s technikou přímého vstřikování common rail. K jejich přednostem patří nižší emise, lepší hodnoty spotřeby a menší hlučnost. Při uvedení na trh budou k dispozici motory 2.0 TDI CR o výkonu 125 kW (170 k) a 105 kW (143 k), později je doplní další provedení s výkonem 88 kW (120 k). Všechny turbodiesely jsou vybaveny filtrem pevných částic DPF, díky němuž splňují již dnes limity emisní normy EU V, které pro Exeo vstoupí v platnost v roce 2011.

 

Také řadu zážehových poháněcích jednotek tvoří tři motory: 1.6 16V/75 kW (102 k),
1.8 T 20V/110 kW (150 k) a 2.0 TSI s přímým vstřikováním benzinu, který nabízí výkon 147 kW (200 k).

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Mistrovstí ČR závodů automobilů do vrchu ÚAMK - MOST 2009 - foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose