www.car.cz
 

David Vršecký: Škoda každé rány... - pomlázkou
     10.4.2009 22:09 - tisková zpráva


Vršecký: Škoda každé rány...

Jediný den, v jehož průběhu si mohou muži beztrestně vyrovnat celoroční účet s partnerkami se nezadržitelně blíží! A Vršecký s Bösigerem jsou plně připraveni!

Úřadující mistr Evropy David Vršecký řadí Velikonoce do kategorie velmi oblíbených svátků! "Můžu partnerku Martinu a všechny ženské z okolí dostatečně zmrskat a ještě usínám s dobrým pocitem z toho, že jsem učinil křesťanský tradicím zadost," tvrdí David, který má prodloužený víkend velmi pečlivě rozplánován.

"Sobotu strávím v Mostě na akci spřáteleného magazínu Svět motorů. V neděli budu relaxovat, neboť bojuji s prvními náznaky chřipky. Stravu podřídím pondělku, kdy budu potřebovat hodně síly. O Velikonocích platí slogan o tom, že škoda rány, která padne vedle snad dvojnásob!"

Na pondělí se těší i Markus Bösiger. Jeho zkušenosti s ženami jsou však podstatně delší, na Velikonoce proto nemá tolik nárazové práce! "Sázím na prevenci. Nikoli snad, že by pomlázka úřadovala v mém domě každý den. Spíše se snažím na ženy ve svém okolí působit natolik výchovně, že mi neskýtají tolik příležitostí k Velikonoční odplatě. Je to dřina, ale při systematické práci se dostaví výsledky."

 

Buggyra



 
 
Fotogalerie:   Křest knihy o Dakaru 2009, foto Dakar2009.cz

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose