www.car.cz
 

První testování Octavia Cupu v Mostě
     11.4.2009 20:07 - Vladimír Rožánek


Patrik Nemec konečně vyměnil volant simulátoru za volant opravdové cupové Octavie a vydal se vstříc prvním ostrým kilometrům letošní sezóny. Na trati ale nevydržel dlouho. Po první půlhodině zklamala slovenského jezdce technika, elektroinstalace, a tak Patrik opouštěl depo závodních strojů v Mostě předčasně.

Tým přivezl na sever Čech čerstvě zrepasovaný motor a převodovku. Do prvního závodu podstoupí ještě důkladné kontrole podvozek a Patrik by si vůz ještě rád vyzkoušel při testech v Brně, pak bude již vše připraveno na první závod, který nás čeká poslední dubnový víkend v Brně.

„I když je to veliká škoda, můžeme být rádi, že se to stalo při testech a ne v prvním závodním víkendu. Byl to příjemný pocit, sedět po tak dlouhé době opět v závodním voze. Trénoval jsem sice na simulátoru, ale to auto prostě necítíte. Nedokážu odhadnout, jestli je motor po repasi v lepší kondici, než byl loni, je to už doba co jsem s vozem naposledy jel. Uvidíme až v porovnání s konkurencí v Brně ve stoupání ze Schwantzovi zatáčky k cíli,“ řekl Patrik Nemec.

Patriknemec.com


 
 
Fotogalerie:   Test Tomáše Kašpárka s formulí BMW u Mičánkova týmu, foto týmu, duben 2009

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose