www.car.cz
 

Zpěvák Petr Kotvald k padesátce převzal již svůj osmý vůz značky Citroën
     23.4.2009 09:48 - tisková zpráva


PETR KOTVALD oslaví půlstoletí v novém Citroënu C5 Tourer

 

 

Zpěvák Petr Kotvald si dnes převzal již svůj osmý vůz značky Citroën, který si nadělil jako dárek k neuvěřitelnému životnímu jubileu. Slavné narozeniny sice oslaví až za pár týdnů, nicméně Cé pětka začne sloužit hned.

 

Petr je značce Citroën věrný už mnoho let. V jeho rodině se postupně prostřídaly modely BX, Xantia Break, Xantia hatchback, Saxo, Xsara Picasso, C5 hatchback (2.generace) a aktuálně u něj parkuje C4 Picasso a nejnověji i C5 Tourer 2,0 HDi.

 

Kromě výše uvedeného ovšem Petr také jezdí Citroën Saxo Cup v rámci závodů automobilů do vrchu. Jezdí se sériovým Citroënem Saxo 1,6i VTS, o který se dělí s Romanem Skamene. V nejbližší době je možno je vidět na závodech na Zbraslavi tento pátek a  sobotu, tj. 24.-25.4.2009.

 

Ovšem P. Kotvald nežije jen auty, ale samozřejmě také muzikou. Právě tady a právě teď....tak se jmenuje nový popšanson, jakási dospělá verze hymny zamilovaných Milujem se čím dál víc, která letos slaví 20let a stejně jako rychlý moderně stavěný song Co mám to chtěj, předznamenává novinkové album, na němž tým P.K. právě pilně pracuje a chystá jeho vydání na konec roku 2009 spolu s DVD největších hitů .

 

 

 

Martina Bedrnová

PR manager

Citroën Česká republika, s.r.o.


 
 
Fotogalerie:   Test Tomáše Kašpárka s formulí BMW u Mičánkova týmu, foto týmu, duben 2009

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose