www.car.cz
 

Jankóv Vŕšok bude tento víkend dějištěm druhého dílu ..
     30.4.2009 08:46 - tisková zpráva


Jankóv Vŕšok bude tento víkend dějištěm druhé dílu KW Berg-Trophy 2009. Na trati dlouhé 3700 metrů mezi sebou budou soupeřit jezdci Slovenska, České republiky, Polska a Rakouska. Tyto závody jsou vypsány i jako součást Mistrovství Slovenska PAV 2009, proto je na startu „pouhých“ 95 jezdců KWBT. Další jezdci jsou v pozici náhradníků.

Na startu bude kompletní špička seriálu v čele s vítězem úvodního závodu v Násedlovicích Martinem Šípkem. Ten poprvé na Slovensku představí špičkový sportovní prototyp Lucchini P3-95M. Znepříjemnit situaci mu budou chtít určitě výborně jezdící Aleš Mlejnek na formuli Opel Lotus, Michal Novický s Reynardem 032 F3, ale určitě i „novic“ mezi vozy F300 Miloš Zmeškal, který představí Reynard 97D.

Z „plechových“ vozů se mohou diváci těšit na Marka Rybníčka s Mitsubishi Colt Evo 550, Antonína Daniela s BMW M3 VPT, Vladimíra Vitvera na Lotusu WR-9, Davida Komárka s vozem Mitsubishi Lancer Evo X či Norberta Kováčika s BMW M3. Očekává se rovněž premiérový start vozu specifikace WTCC a to Alfy Romeo 156 v rukou Zdenka Pastvy: „Ná závod v Bánovcích se samozřejmě těším, ale zároveň jsem v určitém napětí.

Teprve 23. 4. jsme poprvé testovali vůz na okruhu v Brně a po 5-ti kolech jsme testování ukončily pro poruchu. Vzhledem k tomu, že jsem se vůbec nestihl s novým vozem seznámit, půjde hlavně o to, aby fungovala Alfa. Až na dalších kopcích i já. Po Násedlovicích vidím, že v mé třídě jsou dva vážní soupeři. A to Milan Boháč a Vlado Vitver“.

Administrativní a technické přejímky začínají v pátek od 16,00 hodin a končí v 21,00 hodin. Jezdci, kteří se dosud v letošní sezóně přejímek nezúčastnili, musí tak již učinit v pátek. Dále jsou administrativní přejímky v sobotu i neděli od 6,00 do 7,00 hodin.

Veškeré informace o tomto závodě či celém KW Berg-Trophy, naleznete na webových stránkách www.berg-trophy.cz. Kontaktní osobou pro tento závod je pan Roman Mikušiak (+421905484196).


PR
 
 
Fotogalerie:   Závody aut. do vrchu - ÚAMK B&B ELEKTRO CUP Zbraslav 2009 foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose