www.car.cz
 

Zámecký vrch v Náměšti nad Oslavou je tady. Navíc s novým retardérem
     7.5.2009 09:45 - tisková zpráva


Zámecký vrch MANN FILTER 2009 již víkendu.

O tomto víkendu 9. a 10. května zaburácí motory závodních vozů na Zámeckém vrchu v Náměšti nad Oslavou již po osmadvacáté. Zámecký vrch MANN FILTER 2009 bude třetím podnikem letošního seriálu mistrovství Střední Evropy v závodech automobilů do vrchu – KW Berg Trophy.

Pořadatelům z ASK Náměšť nad Oslavou došlo od jezdců z České republiky, Slovenska, Polska a Rakouska116 přihlášek. Mezi nimi jsou téměř všichni, kteří jsou na předních místech průběžného pořadí – Martin Šípek (Lucchini), Aleš Mlejnek (Formule Opel Lotus), Michal Novický, Miloš Zmeškal (oba na Reynardech), Vladimír Vitver (Lotus), Jiří Špalek, Jiří Sedláček a Roman Bubla (všichni na Mitsubishi).

Skvělou pozvánku pro diváky na letošní závod posílají svými výkony jezdci domácího týmu – Liqui Moly Komvet Racing, Marek Rybníček a David Komárek. Marek vyhrál absolutně o minulém víkendu svůj první závod, ve druhém dojel na třetím místě.Ten startuji na osvědčeném loňském voze Mitsubishi Colt EVO 550. Na Jankovom vršku v Bánovcích nad Bebravou skončil David Komárek v sobotu celkově pátý a v neděli šestý, když startoval s vozem Mitsubishi Lancer EVO X.

„Program Zámeckého vrchu bude zahájen již v pátek administrativními a technickými přejímkami od 15.00 hodin, v sobotní i nedělní program bude zahájen již v 8.00 hodin tréninkovými jízdami, start závodu je stanoven po oba dva dny na 12.30 hodinu.

Každý den po skončení závodu budou dekorováni nejlepší jezdci“ nastínil program letošního ročníku jeho dlouholetý ředitel Ivan Rybníček a dodal: „V sobotu bude v místě loňského tragického neštěstí odhalen památníček Miroslavu Fajkusovi za přítomnosti jeho příbuzných, jezdců, kamarádů a členů ředitelství závodu“.

Trať závodu dozná při letošním ročníku drobné úpravy a to právě v místě loňské tragedie, kde byla vybrána ze tří možných variant úprav, vybudování umělého retardéru v prostoru odbočení na Otradice.



Časový harmonogram Zámeckého vrchu MANN FILTER 2009

pátek 8.5.2009 15.00 – 19.00 hod administrativní a technická přejímka
sobota 9.5.2009 8.00 hod tréninkové jízdy
12. 30 hod Závodní jízdy
Neděle 10.5.2009 8.00 hod tréninkové jízdy
12. 30 hod Závodní jízdy

Jaromír Navrkal

PR


 
 
Fotogalerie:   RALLY LUŽICKÉ HORY 2009 - foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose