www.car.cz
 

Štěpán Vojtěch by rád v Pačejově třetí vítězství. I Tomáš pojede
     tisková zpráva


V Pačejově se posádkám OMV Rally Teamu tradičně daří, v předchozích dvou letech tady získali dvakrát double, tedy 1. a 2. místo v cíli v absolutní klasifikaci. Štěpán Vojtěch s Michalem Ernstem by rádi přidali do své sbírky třetí pačejovské vítězství v řadě, které by je zároveň udrželo ve hře o titul rallyesprintového šampióna. „Pačejov nám sedí, i když se tu jede hodně rychle. Myslím, že naše peugeoty na těchto rychlých tratích lehce ztrácí na konkurenci, ale o vítězství se hodláme poprat,“ shrnul své plány před závodním víkendem Štěpán. Zároveň se i trochu ohlédl za nedávnou Rally Bohemia.
 
„Škoda defektu hned na první sobotní RZ, který prakticky poznamenal naše účinkování v celé soutěži. Jeli jsme tak rychle, abychom dokázali dotahovat ztrátu na čtvrté místo, ale špička byla nenávratně pryč. Trochu chyběla motivace a navíc první trojice jela opravdu velmi rychle. Byl jsem přesvědčen, že v sobotu večer je reálné být před Emilem Trinerem, což se nám také povedlo. Nejeli jsme rozhodně na maximum, ale zároveň vcelku rychle. Těžko odhadnout, zda bychom stačili trojici vpředu.“ Účinkování posádky OMV Rally Teamu na Bohemce ale v neděli ukončila spojka, kterou mechanici v servisu preventivně měnili. Štěpán s Michalem tak přišli o téměř jisté čtvrté místo a důležité body do MMČR.
 
Na startu v Pačejově bude i druhý Peugeot 206 WRC OMV Rally Teamu. Mechanikům se podařilo dát vůz do pořádku a Tomáš Vojtěch se Štěpánem Palivcem tak mohou zasáhnout do dalšího rallyesprintového boje. „Nejnáročnější na čas byla oprava karosářských věcí. Při opravě jsme nenašli žádná další vážná poškození, ale vůz jsme dali dohromady na poslední chvíli a zda je všechno ve 100% stavu uvidíme až v Pačejově, kde se s autem ještě chceme svézt před samotným startem.“
 
 Podle vlastního vyjádření by Tomáš chtěl jet co nejrychleji za daných podmínek, vyvarovat se chyb a přivézt do Liberce pořádnou porci bodů.
 
tisk info

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose