www.car.cz
 

V Rakousku tvrdě na piráty
     20.5.2009 17:25 - tisková zpráva


Kromě toho mají alkoholizovaní přestupníci povinně absolvovat tříhodinové skupinové pohovory s protialkoholní tématikou.

Na ty řidiče, kteří překročí rychlost o 30 km/h čeká minimální pokuta 70 €. Prodloužit se mají také délky zadržení řidičského průkazu.

Autoklub ÖAMTC doporučuje, aby byl současný, poněkud nepřehledný sazebník pokut zjednodušen a výrazně upřesněn, tak, aby jasně a jednotně stanovil výši pokuty za určitý přestupek – podle jeho závažnosti.

Doporučuje také urychlené zavádění systému alcolock, zejména do vozidel hromadné dopravy a vozidel nákladních. Než může řidič nastartovat motor, musí podstoupit dechovou zkoušku formou vydechování do náustku ruční jednotky v délce pěti sekund. Pokud jsou výsledky testu v povoleném limitu, na displeji se zobrazí nápis Start Motor (Nastartuje motor). V opačném případě se zobrazí nápis Lock Out (Uzamčeno) a motor nelze nastartovat, viz . IS 2008 čl.211.

infoservis ÚAMK


 
 
Fotogalerie:   Sraz supersportů na zmoklém Masarykově okruhu od Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose