www.car.cz
 

Radek Rous po problémech skoro doma v Brně nakonec skončil na pátém místě
     26.5.2009 15:34 - Vladimír Rožánek


„Tréninky se tentokrát celkem dařily. V úplně posledním kole jsem navíc zajel rychlé kolo a poskočil na třetí místo, ze kterého jsem šel do závodu,“ vrací se ke kvalifikačním jízdám Rous. Začátek nedělného závodu ale třicetiletému jezdci ale nevyšel podle představ. „Start jsem neměl nejlepší, navíc hned ve druhé zatáčce přede mnou upadli někteří kluci, takže jsem klesl až na osmé nebo deváté místo. Navíc chvíli potom se mi propadla přední brzda, takže jsem musel zvolnit,“ popisuje trable závodník znojemského Klub racing týmu.

V dalším průběhu se ale brzda umoudřila a výsledkem stíhací jízdy bylo páté místo, se kterým Je Radek Rous spokojen. „Určitě jsme spokojeni, protože jsme na motorce udělali spoustu práce. Je vidět, že jdeme dopředu, ale stále nás čeká spousta práce. Teď jsme měli zmíněné problémy s brzdou a navíc se nám celou dobu přehříval motor,“ mírní optimismus Rous, který už si po přechodu z šestistovek na novou kubaturu zvyká.

„Myslím, že tohle byl jeden z těch lepších závodů. Už si na motorce pomalu zvykám,“ potvrdil zlepšení spolupráce na novou Yamahu R1.

Další závod Alpe Adria Cupu čeká kralického Radomila Rouse za čtrnáct dní (6. – 7. června) na maďarském okruhu Panoniaring.


(mm)


 
 
Fotogalerie:   Jakub Smrž na Monze 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose