www.car.cz
 

Autosalon Brno 2009: Speciální nabídka pro "Škodováky": v neděli 7. června zdarma!
     28.5.2009 12:17 - tisková zpráva


Speciální bonus pro majitele vozů Škoda: v neděli 7. června na Autosalon Brno zdarma


Autogramiáda soutěžních jezdců
Součástí expozice je i soutěžní speciál Fabia Super 2000, s nímž piloti Jan Kopecký a Fin Juho Hänninen úspěšně reprezentují v seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC). V neděli 7. června od 11 do 13 hodin proběhne na stánku Škoda Auto autogramiáda jezdce Jana Kopeckého a navigátora Petra Starého, kteří v nedávné rallye na Azorských ostrovech obsadili skvělé druhé místo.

Vyzkoušejte si vůz Škoda
V rámci doprovodného programu letošního autosalonu budou mít návštěvníci příležitost vyzkoušet si vybrané modely Škoda v praxi, přímo v areálu brněnského výstaviště, v blízkosti haly G1. Do výstavní ankety Lady car je nominován atraktivní model Fabia Sportline s designovými doplňky ze sortimentu Škoda originálního příslušenství.

Speciální bonus pro majitele vozů Škoda
V neděli 7. června stačí na pokladně brněnského výstaviště předložit klíček od jakéhokoliv vozu Škoda a obratem získáte volnou vstupenku na tento den.
Každý den se navíc hraje o víkend s vozem Yeti, stačí vyplnit jednoduchou registraci na stánku Škoda Auto v hale P.

PR

http://new.skoda-auto.com/


 
 
Fotogalerie:   Dramatické okamžiky Mem.J.Huleše - Brno 2009 - foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose