www.car.cz
 

Brno jedou také: Kaláb, Bittman,Vostárek(125) a Rous, Filla, Mrkývka (250)
     Pavel Jelínek


Celkem šest jmen českých motocyklových závodníků je odhalena - divoké karty pro start v brněnském dílu mistrovství světa, který jena řadě  zhruba za měsíc, bude tvořena ve čtyřech  případech jezdci celkem dle očekávání. V nejslabší kubatuře do 125 ccm se představí Igor Kaláb, Václav Bittman a trojici doplní teprve patnáctiletý Patrik Vostálek. V nejsilnější  třídě zástupce nemáme, ale další trojice se představí ve čtvrtlitrech, kde pojedou  Radek Rous, Michal Filla a Jiří Mrkývka, tedy vesměs  domácí  jezdci  z  blízkého okolí jihomoravské metrpole. ( první jmenovaný je z Kralic a zbývající dva z Brna, či ještě přesněji v případě Filly ze Šlapanic u Brna)



Zajímavostí  je zejména start  světově ostříleného držitele hromady letošních světových  bodů Jirky Mrkývky, který ovšem jezdí na  zcela jiném stroji  a MS superbiků.  Na Masarykově okruhu se pojede ve dnech 20. až 22. srpna. Předprodeje vstupenek, které končí se závěrem července, zatím podle našich neoficiálních  informací hlásí  příznivé  údaje.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose