www.car.cz
 

Při šestihodinovém závodě na okruhu v Mostě závodili amatéři
     2.6.2009 15:21 - tisková zpráva


Šanci tentokrát dostali amatéři

 

            Vážení přátelé,
            dovolte, abychom se i my - amatéři vyzpovídali ze zážitku, který nám přinesl závod v Mostě...
 

Ve čtvrtek 28.5. se Vonka Racing Junior Team zúčastnil jednoho ze závodů „Amatérské Le Série 2009“. Tým ve složení Jirka Dolina, Adam Husták, Martin Bukolský, Klára Mladá a Tomáš Langer se poprali s ostatními tými a aprílovým počasím při šestihodinovém závodě na okruhu v Mostě.

 

Ve středu před závodem všichni využili možnosti krátkého testu, aby se alespoň trochu seznámili s tratí, na které nikdy nejeli a většina také s vozem, ve kterém nikdy neseděli. Pro důkladnější nastudování správné stopy tratě se tým vydal na večerní procházku po okruhu a od zkušeného Jana Vonky vyslechnul cenné rady. Vyvrcholením příprav na závod bylo již tradiční grilování.

 

Rady udělené nestorem Vonka Racing byly nakonec zúročeny při samotném závodě, když se tým propracoval z vylosované zadní startovní pozice až na pěkné 14. místo absolutně a 6. místo ve třídě nad 2 500 ccm.

 

„Všichni jsme si to moc užili, byl to pro nás nezapomenutelný zážitek. Doporučujeme každému, aby si takový závod vyzkoušel. Rozhodně bychom chtěli jet i dalších 6h Le Most a pak i 12h Le Brno.“

 

S pozdravem,
Ing. Klára Mladá
Vonka Racing manager

 
 
Fotogalerie:   Jarní Most 2009, následky havarie Lamborghini při 3hodinovce, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose