www.car.cz
 

Harmonogram třetího podniku letošního EP tahačů v Albacete je hodně napjatý.
     3.6.2009 15:12 - tisková zpráva


Bude to honička!
Takto stručně, leč výstižně reagoval šéfmechanik Buggyry Vojta Loupal na časový harmonogram třetího podniku letošního EP tahačů v Albacete!

"Nevím, kdo vymyslel časový program závodu, ale moc toho asi o truckracingu nevěděl,"prohlásil Vojta, který s dalšími mechaniky vyrazil do Albacete v pondělí ráno. Důvodem jeho poněkud razantnějšího prohlášení je skutečnost, že mezi startem jednoho pohárového závodu a začátkem toho druhého jsou pouhé dvě hodiny času. "V neděli začíná první závod ve dvanáct hodin, tedy v čase, kdy lze očekávat tropická vedra.

Jízda trvá tak půl hodiny. Vzhledem k tomu, že procedury spojené s prohlídkou speciálů ze strany technických komisařů zaberou další půlhodinu, budeme mít na servis tak třicet minut. Za tu dobu možná stihneme běžnou údržbu. Musíme se modlit, aby ani v jednom z úvodních závodů nedošlo k větší závadě."

Vojta, který v průběhu jízdy plní zároveň roli Vršeckého závodního stratéga se odmítl vyjádřit k otázce, zda-li nebyl časový rozvrhl ušit na míru týmům disponujícím pouze jediným závodním speciálem? A navíc startujícím na domácím okruhu. "Odpovědi na podobné otázky jsou v kompetenci managementu týmu. I když existují otázky, na které si může člověk odpovědět sám."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Jarní Most 2009, havárie Lamba při tříhodinovce, foto Víta Klígl

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose