www.car.cz
 

Víkendové mostecké klání si nenechá ujít ani Duck Racing Team
     5.6.2009 01:04 - tisková zpráva


Duck Racing Team nebude o víkendu v Mostě chybět!

Most bude přes víkend opět vonět benzínem a přivítá většinu týmů MMČR v závodech na okruzích. Toto klání si nenechá ujít ani Duck Racing Team Petra Kačírka a v plné zbroji bude opět usilovat o získání dalších bodů nejen ve sprintu, ale i ve vytrvalostním závodě.

Body si team vezl i z posledního mosteckého závodu, i když museli čelit jak silné konkurenci, tak i nečekaným technickým problémům přímo na trati. „Ve vytrvalostním závodě nám praskl zub na stálém převodu a následně i diferenciál“, říká Petr Kačírek. Co se sprintů týká, tak si po opravdu výborném výkonu dojel pro bronz Dan Suchý, a to i přes drobné technické problémy na svém BMW. Petr Kačírek měl ve sprintu obrovskou smůlu v podobě vyšroubované hydraulické nohy, která slouží na zvedání auta a kterou tahal celý závod za sebou. O útoku na první tři pozice tím pádem nemohla být řeč. I tak ovšem Petrův výkon stačil na bodovanou 7. příčku a 9. místo patřilo Robertu Lucákovi, který startuje rovněž za Duck Racing Team.

Velmi zajímavou podívanou opět připraví třída do 3,5 l, kde startuje 10 zcela vyrovnaných vozů, což je velmi atraktivní zejména pro diváky. Není taky jisté, zda Michl opraví svůj poškozený vůz, se kterým havaroval v sobotním závodu do vrchu v Ústí nad Orlicí a se kterým se často stává diskutovaným tématem právě na okruzích. MČR je totiž vypsáno ve vytrvalostních závodech a sprintech, kdežto Michlův specíál startuje pouze ve sprintech a je otázka, jak by ve vytrvalsotních soubojích mezi podstatně bitelnějšími vozy obstál.

Zdroj: www.vunebenzinu.cz 

 

PR 



 
 
Fotogalerie:   Víkend plný spáleného benzínu©V.Rožánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose