www.car.cz
 

Buggyra zůstala a testovala na okruhu v Albacete oba závodní speciály
     10.6.2009 10:27 - tisková zpráva


Buggyra testovala v Albacete

Prodloužený víkend strávila v Albacete většina týmu Buggyra. Včerejší den byl totiž z větší části věnovaný testování obou závodních speciálů!
Buggyra tak využila skutečnosti, že mechanici rovnou z Albacete putují do dějiště konání čtvrtého podniku šampionátu ve francouzském Nogaru, který se uskuteční příští víkend. Na řadu tak přišlo testování nastavení podvozku.

"V průběhu závodního víkendu to bylo jako na houpačce. Cítím, že v tomto ohledu máme ještě pořád velké rezervy,"potvrdil včera druhý muž průběžného pořadí Markus Bösiger. "Jezdím dost dlouho na to, abych věděl, že auto má velký potenciál. Něco málo tomu ale pořád chybí. Možná, jsme na to během testování přišli."

Optimistou zůstává i v současné době třetí David Vršecký, který jednoznačně odmítá názor,že tým v Albacete neuspěl. "I když se mi v minulosti na tomto okruhu celkem dařilo, nikdy se nejednalo o tak jednoznačná vítězství, jako na Nürburgringu, Barceloně nebo v Zolderu. To nejlepší náš ještě čeká," řekl v reakci na aktuální dění David, který stejně tak nesouhlasí s teorií, podle které se bude Buggyrám letos dařit spíše na technicky méně náročných okruzích, jako byl například ten v Misanu.

"Pokud někdo vyznává podobné teorie, měl by se nejdříve naučit něco o závodění. Buggyra je schopna vítězit na všech okruzích. S Markusem jsme vyhráli jak v Assenu, tak v Misanu a Albacete závod s hendikepem, který je o síle a zrychlení. Náskok Antonia se může jevit zatím hrozivě, ale do konce šampionátu zůstává sedm závodů."

PR


 
 
Fotogalerie:   EP trucků - neděle v Assenu a české Buggyry, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose