www.car.cz
 

Co nyní dál v českém motokrossu ? Premiérový závod žen !!
     10.6.2009 11:16 - tisková zpráva


09.06.2009
Jak už jsme informovali v úvodních materiálech, poprvé v historii mistrovského závodu se pojede mezinárodní závod v motokrosu žen. Přípravy jsou v plném proudu, i když to proběhne na naší trati, kde se jezdí MS MX1, v Lokti při závodu družstev až koncem září. Přesto přinášíme několik podrobnějších informací již dnes.
 

JEZDECKÁ ÚČAST – našim záměrem je zajistit účast alespoň 30 závodnic z České republiky a ze zahraničí - Slovensko, Rakousko, Německo, Francie, Belgie, Itálie, Nizozemí a případně z dalších států. Na závodišti budou vytvořeny optimální podmínky v souladu s reglementy mezinárodního závodu, který se koná v LOKTI jen 6 týdnu po prestižním závodě MS MX1/MX2.

Tento závod se pro domácí české závodnice pojede i jako součást seriálu „Meteor Cup Dámský pohár“ (místo závodu v PACOVĚ). Závodnice soutěžící v tomto seriálu v rámci METEOR CUPU budou hodnoceny dle stanov a regulí ČAM a vyhlášeny samostatně. Jejich výsledky budou započítány do celkového pořadí seriálu místo pacovského závodu.
 
Forsage

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose