www.car.cz
 

Miloš Beneš na slovenské Babě získal cenné skalpy
     tisková zpráva


Tým Miloše Beneše se ohlíží  za posledními dvěma starty:

17.-18.7.2004 „Valašský klobůk“ MR VSETÍN
Další dvojzávod mistrovství republiky provázelo opravdu velmi teplé letní počasí.Jelikož po zimní repasi motoru jsme startovali poprvé v takovýchto podmínkách , mechanikům se u závodního speciálu LUCCHINI P3 96 M nedařilo vyladit motor BMW do patřičného výkonu , neboť jsme neměli k dispozici vhodné svíčky a filtr sání.Výsledkem bylo tedy v sobotu jen druhé místo za Otakarem Krámským na Oselle/BMW a v neděli až třetí místo , když se před nás dostal ještě Dušan Nevěřil na F3000 Lola/Zytek.
Velmi nespokojen byl jezdec Miloš Beneš: „ Chtěli jsme zde ve Vsetíně alespoň jednou zvítězit a udržet si šanci na dobrý výsledek v celkovém hodnocení MR . V minulosti se mi zde dařilo protože jsem zde posledních čtyřech závodech zvítězil , ale tentokrát zklamala technika.Je třeba zapracovat a do příštího závodu motor vyladit , neboť dalším závodem je ME na slovenském kopci zvaném „ Baba“ , kde by jsme se měli poměřit s evropskou špičkou závodů do vrchu.“

24.-25.7.2004 „Baba“ ME + MR Slovensko
I tento závodní víkend provázelo velmi teplé letní počasí a na 5100 metrů dlouhém slovenském kopci se sešla celá evropská špička.Chyběl pouze maďarský jezdec Láslo Szás , vítěz ze Šternberka , jenž svůj vůz půjčil německému jezdci Fendrichovi , který mu ho celý zničil při závodech německého mistrovství.

V tréninkových sobotních jízdách mechanici dodělávali poslední úpravy na motoru a převodovce a tak na nedělní závod byl již vůz velmi pečlivě připraven .
Jezdec Miloš Beneš ve skvělé náladě , závodní speciál Lucchini osazen novými pneu a hned v první závodní jízdě skvělé druhé místo za místním matadorem Jaroslavem Krajčím na voze F3000 Lola , před celou plejádou dalších , zejména italských závodníků na vozech Osella.
Přestože v druhé závodní jízdě dosáhl Miloš Beneš opět velmi kvalitního času , v celkovém součtu ho ještě předstihl Rakušan Herman Waldy na velmi rychlém voze Reynard s motorem F1 Judd.

Důležitým výsledkem ze Slovenska je tedy první místo v mistrovství republiky před Dušanem Nevěřilem na F3000 Lola a Otakarem Krámským na Oselle , který však startoval podle evropských předpisů s restriktorem., první místo mezi závodními speciály skupiny CN , druhé místo započítávané do česko – slovenské trofeje a třetí místo v absolutním pořadí celého závodního pole se skalpem takových jezdců jako De Biasi , Regosa ,Bormolini s Osellami či Renzo Napione s F3000.
GMS RACING TEAM odjížděl ze závodů velmi spokojen. Miloš Beneš : „ Již příští víkend startujeme opět na slovenském kopci v Bánovcích nad Bebravou a pak nás čeká domácí kopec v Lanškrouně Albrechticích kde bude mistrovství republiky vrcholit!“


-M.S. -

Tisková zpráva GMS RACING TEAMU LANŠKROUN


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose