www.car.cz
 

Dunlop rozšiřuje rozměrovou řadu pneumatiky Sportmax Roadsmart
     17.6.2009 13:41 - tisková zpráva


Praha 16. června 2009 – Dunlop rozšířil nabídku rozměrů populární pneumatiky Sportmax Roadsmart, čímž poskytl většímu množství motorkářů příležitost využít výhod této výkonné pneumatiky.

Pneumatika Dunlop Sportmax Roadsmart je vytvořena tak, aby za každého počasí plnila potřeby celoročních jezdců na sportovních cestovních motocyklech, silničních motocyklech – „naháčích“ a na starších supersportovních strojích.

Sportmax Roadsmart si již dávno získaly plnou důvěru řidičů, neboť s těmito pneumatikami mohou cestovat na velké vzdálenosti bez ohledu na počasí, aniž by se museli vzdát jízdního komfortu, stability či dlouhé životnosti. Rozměrová řada byla nyní rozšířena tak, aby pneumatika Sportmax Roadsmart byla dostupná pro stále populárnější skupinu velkoobjemových terénních motocyklů používaných pro městský provoz a dlouhé trasy.

Ohromný úspěch pneumatiky Roadsmart jak u zákazníků, tak u motoristických médií dokázal, že pneumatika dodržela své sliby jezdcům. Vzhledem ke krátkému času potřebnému na zahřátí poskytuje bezkonkurenční jistotu na vozovce, perfektní ovládání a stálou zpětnou vazbu při všech jízdních podmínkách. Pneumatika také dokázala, že vítězí na silnicích mimo město, a to díky propracované konstrukci obsahující více směsí v běhounu – MT (Multi-Tread Compound) za použití nejnovějších polymerů, sazí a siliky. Upravený profil nabízí stabilitu a perfektní výkon.

Pneumatika poskytuje vynikající přilnavost na mokré i suché vozovce a efektivně pohlcuje nárazy při vysokých rychlostech, což zajišťuje průlomový dezén běhounu a konstrukce bezešvého pásu – JLB (Jointless Belt).

„Jsme rádi, že pneumatiku Sportmax Roadsmart může nyní obout více motorkářů,” komentuje uvedení nových rozměrů Sharon Antonaros, Dunlop Motorcycle Sales and Marketing Director Europe, Middle East and Africa. „Velkoobjemové terénní motocykly se staly velmi populárními pro silniční využití, a proto pro nás jako nejvýznamnějšího výrobce pneumatik bylo naprosto přirozené, že jsme rozšířili naši produktovou řadu tak, abychom podpořili tento trend.”

Pneumatika Dunlop Sportmax Roadsmart je nyní dostupná i v rozměrech 110/80 R19 (59V) a 150/70 R17 (69V) pro obutí na oblíbené terénní motocykly pro silniční použití.


Dunlop
Dunlop je jedním z předních světových výrobců špičkových pneumatik s impozantní historií úspěchů v motoristickém sportu. Rozsáhlé zkušenosti na poli závodů vedly Dunlop k zavádění inovativních technologií také u pneumatik určených k běžnému použití. Pro dosažení maximálního pohodlí během jízdy využívá Dunlop nejnovější technologie výroby pneumatik poskytující skvělý výkon a dlouhou životnost.

Pneumatikami Dunlop své motocykly standardně vybavuje mnoho předních světových výrobců včetně firem Aprilia, Benelli, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Kawasaki, KTM, Piaggio, Suzuki, Triumph a Yamaha.


Více informací na stránkách www.dunlop.cz.

PR 


 
 
Fotogalerie:   Oldtimer Festival 2008 na zámku ve Slavkově u Brna, foto pořadatelů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose