www.car.cz
 

Hokejová Kometa Brno vyzkoušela trénink na brněnském automotodromu
     20.6.2009 08:37 - tisková zpráva


Hokejová Kometa zamířila na automotodrom

Jak blízko k sobě může mít známý závodní okruh a tým hokejové extraligy? HC Kometa Brno je mezi brněnskými fandy sportu určitě nejoblíbenější klub, Automotodrom Brno je zase světově proslavený díky mnoha nádherným závodům motorek i automobilů. A přece k sobě tito dva velikáni jižní Moravy nachází cestu, alespoň co se letního období týče.

Převýšení Masarykova okruhu, profil, po němž se prohání jak závodní speciály, tak třeba i vyznavači in-line bruslení, si vybrala Kometa pro skvělou polohu uprostřed lesů a zároveň malý kousek od Brna k nabírání sil na extraligovou sezónu. Hokejový profíci si na kolech vyzkoušeli obslužnou dráhu, která vede přímo vedle závodní trati a mohli se tak cítit téměř jako jejich sportovní kolegové v sedlech silných závodních motorek, které v červenci a srpnu opanují Automotodrom Brno.

Návštěvou Komety na Masarykově okruhu tak pokračuje spolupráce, kterou obě sportovní hvězdy z jižní Moravy započaly již dříve, a je tak důkazem, že sportovci k sobě mají blízko, ať už jezdí s větrem o závod, nebo svádí tvrdé souboje u mantinelu.

Na to, aby si asfalt Automotodromu Brno vyzkoušel každý, ale není třeba být profesionální sportovec! Stačí využít některý z termínů jízd veřejnosti, ať už na in-linech, v autě, nebo na motocyklu.

Foto Komeťáků na okruhu zde

zdroj: AMD

více na: http://www.automotodrombrno.cz


 
 
Fotogalerie:   FIA WTCC Brno 2009 - pátek a Fiati Abarth objektivem Víti Klígla

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose