www.car.cz
 

GT3: Také v neděli na Oscherschlebenu MM Racing bez bodů
     22.6.2009 23:02 - tisková zpráva


Ani v neděli nedosáhla česká posádka na body. Závod rozjížděl Martin Matzke ze sedmnáctého místa a během první poloviny dokázal vybojovat šest pozic. Před startem to vypadalo na mokrý závod, ale nakonec se jelo na suchých pneumatikách.

„První tři kola jsem jel opatrně, aby nedošlo ke kolizi. Další kola jsem dotahoval a do střídání jsem byl jedenáctý. Jsem zklamaný z Jirky, myslím si, že mohl závod dojet lépe,“ řekl po skončení Martin Matzke. Výkon druhého jezdce tak bohužel stačil pouze na desáté místo. „Na polomokré trati byl závod hodně divoký. Martin zvládl skvěle první půlku, já v druhé zajížděl konstantní časy, z čehož jsem měl radost. Bohužel mě předjela rychlá skupina, a také jsem měl problém s řazením. Z desátého místa mám ale obrovskou radost. Je to pro mě zatím nejlépe zajetý závod,“ dodal Jiří Navrátil.

Druhá posádka týmu Rosberg, Armindo – Campanico skončila na druhém místě. „Výsledky, kterých jsme dosáhli se daly očekávat vzhledem k tomu, že dvojice je nevyrovnaná. Auta jela výborně, tým Rosberg funguje velice dobře, mechanici jsou sehraní. S výkonem Martina jsem spokojený. Jirka jel na hranici svých možností, ale bohužel každý má hranice někde jinde, a to se projeví na konečném výsledku. Tuto situaci budeme muset řešit,“ řekl po skončení podniku manager Martin Matzke starší.

Dalším podnikem, na který se mladý roudnický jezdec chystá, je závod německého mistrovství ADAC, který se jede na okruhu Lausitzring už 4.července. V tomto seriálu jede Martin Matzke s německým pilotem Normanem Knopem.





PR

Karel Kubeš


 
 
Fotogalerie:   GT3 na Oscherschlebenu 2009, první závod objektivem Karla Kubeše

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose