www.car.cz
 

VW Polo Cup: Tomáše Mičánka čeká německý Norisring
     25.6.2009 22:01 - tisková zpráva


Na Tomáše Mičánka čeká v neděli závod na Norisringu

Na jediného českého jezdce ve VW Polo Cupu Tomáše Mičánka čeká po čtyřtýdenní přestávce v neděli na německém okruhu v Norisringu čtvrté pokračování letošního devítidílného seriálu. Po dvou jedenáctých místech a jednom čtvrtém figuruje Tomáš na 8. místě průběžné klasifikace se ziskem 48 bodů. Postavení má ale nadějné, neboť od třetího Němce Kolba jej dělí pouhých šest bodů.

Před rokem obsadil na stejném okruhu v Norisringu Tomáš Mičánek 16. místo.
"Hodně bude záležet na počasí. Předpověď hlásí déšť, ciž by nebylo asi nejlepší. Ale podmínky budou mít všichni stejné, na mokré trati je ale větší riziko havárií. Samozřejmě mě útok na lepší postavení láká. Hlavně se ale musím vyvarovat zbytečných chyb," uvedl před závodem Tomáš Mičánek.

Ve volném čase Tomáš Mičánek věnoval pozornost zejména kondici a trénoval s atlety ve skupině trenéra Sečkáře. Po krátké přípravě potvrdil natolik svoje rychlostní vlohy, že dostal od atletů i nabídky ke startům v soutěži ve sprintu na 100 metrů.

V čele VW Polo Cupu je po třech závodech s plným počtem 120 bodů Polák Macej Steinhof, který všechny dosavadní závody vyhrál.

Průběžné pořadí: 1. Steinhof (Pol.) 120, 2. Erhart 88, 3. Kolb (oba Něm.) 54, 6. T. Mičánek 48.

Jiří Pošvář


 
 
Fotogalerie:   WTCC Brno 2009 objektivem Radka Holuba

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose