www.car.cz
 

ADAC GT MASTERS na Lausitzringu: Sobota přinesla body pro tým MM racing
     5.7.2009 12:44 - tisková zpráva


V pořadí již čtvrtý podnik německého mistrovství ADAC GT MASTERS pokračoval na německém okruhu EuroSpeedway Lausitz. Pro česko-německou posádku Matzke – Knop začal sobotní závod v deštivém počasí velice dobře.

Norman Knop startoval sice z třináctého místa, ale Martin Matzke dokončil první jízdu na pěkném bodovaném sedmém místě. Jezdci si tak do celkové klasifikace připsali další cenné body v šampionátu.

„Norman startoval mokrý závod a jel moc pěkně. Já Ascari přebíral na desátém místě. První dvě kola jsem byl opatrný, protože trať byla ještě mokrá a já měl po vystřídáni autě; již suché pneumatiky. Pak jsem zabojoval, jel jsem stále rychlejší časy na kolo, což nám přineslo konečné sedmé místo .

 Z tohoto závodu mám radost, protože nám opět přinesl tolik potřebné body,“ řekl očividně spokojený Martin Matzke.

Zlato v Lausitz vybojovala posádka Moser – Haase (GER) na voze Audi R8 LMS s časem 1:01:23.362, druhé místo patřilo posádce Abt-Seyffarth(GER), a třetí pohár si odnášela dvojice Mies – Ouztzen (GER).

Karel Kubeš

PR


 
 
Fotogalerie:   FIA GT z Oscherlebenu©DDPI

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose